Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria Tropical.
Data corrente:  28/03/1995
Data da última atualização:  28/03/1995
Autoria:  CHEN, C. S.; CARTER, R. D.; BARROS, S. M.; NAGY, S.; HERNANDEZ, E.
Título:  Evaluation of citrus processing system for passion fruit juice concentration.
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  Proc. Fla. State Hort. Soc., n.104, p.51-54. 1991.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  World trade in tropical fruit juices, concentrates and pulp has expanded rapidly. The feasibility of using a citrus evaporator for tropical fruit juice concentration and essence recovery was investigated. Yellow passion fruit (P. edulis f. flavicarpa) juice iobtanied from Brazil was concentrated in a pilot TASTE citrus evaporator. Concentrations from 15.5 oBrix to 44.46 oBrix and to 64-66 oBrix were achieved, respectively, for non-clarified juice and membrane-clarified juice serum (membrane filtrate). Both oil and aqueous phase essences were recovered for non-clarified juice but only aqueous essence was obtained for membrance-clarified juice serum.
Palavras-Chave:  Composto aromatico; Spray - chier.
Thesagro:  Maracujá; Processamento; Suco Concentrado.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAT1700 - 1EMBSP - --SP 0115192.01151
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoPRESTES, A. A.; SILVEIRA, M. F.; CANELLA, M. H. M.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; FERREIRA, A. L. A.; AMBONI, R. D. de M. C.; FEDRIGO, I. M. T.; HERNÁNDEZ, E.; PRUDENCIO, E. S. Whey block freeze concentration aiming a functional fermented lactic beverage with the addition of probiotic and guabiroba pulp (Campomanesia xanthocarpa O. Berg), a native Brazilian fruit. Food Science and Technology, v. 43, e26923, p. 1-9, 2023.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Florestas.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional