|
|
Registros recuperados : 7 | |
6. |  | HARMAN, G. E.; UPHOFF, N.; PRASANNA, R.; SCHAEDEL, M.; FUDGE, R.; GROSSMAN, J.; PRIMAVESI, O. M. A. S. P. R. Using microbes to enhance the performance of plants and soil systems. In: UPHOFF, N.; THIES, J. E. Biological approaches to regenerative soil systems. 2 ed. Boca Raton: CRC Press, 2023. Capítulo 31. p. 353-363. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
7. |  | GUTHRIE, J. W.; HALLOIN, J. M.; SINCLAIR, J. B.; GABRIELSON, R. L.; KULIK, W. M.; ELLIS, M. P.; KAHN, R. P.; HAMILTON, R. I.; MILLS, J. T.; HARMAN, G. E. Directory of seed pathologists in the Americas. New York: State Agricultural Experiment Station, 1978. 67 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
Registros recuperados : 7 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | RODRIGUES, F. M.; ROSENTHAL, A.; TIBURSKI, J. H.; CRUZ, A. G.; GARITTA, L.; DELIZA, R. Identification of the optimal salt concentration in "Minas Frescal" cheese according to the consumer. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 11., 2015, Campinas. Ciência de alimentos: Qualidade de vida e envelhecimento saudável: [resumos]. Campinas: SLACA: Unicamp/FEA, 2015. 1 p.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
2. |  | PURSLOW, P. P.; CEPEDA, R.; CAFFERO, E.; GARITTA, L. V.; SOSA, M.; FRANK, D.; DUIZER, L.; NGAPO, T.; BRUCE, H.; NASSU, R. T.; HENCHION, M. Differences in consumer perceptions of meat quality. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 63., 2017, Cork, Ireland. Proceedings... Cork, Ireland: Wageningen Academic Publishers, 2017. p. 766-767.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
3. |  | PURSLOW, P.; CEPEDA, R.; CÁFFARO, E.; GARITTA, L.; SOSA, M.; FRANK, D.; DUIZER, L.; NGAPO, T.; BRUCE, H.; NASSU, R. T.; HINCHION, M. Differences in the responses of ICoMST delegates to a meat consumer survey compared to mon-expert consumers in five countries: hygiene and food safety aspects. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 64., 2018, Melbourne, Australia. Proceedings... Melbourne, Australia: ICOMST, 2018.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|