Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  15/08/2008
Data da última atualização:  15/08/2008
Autoria:  TUCKER, C. S.; HARGREAVES, J. A.
Afiliação:  Craig S. Tucker; John A. Hargreaves.
Título:  Biology and culture of channel catfish
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  London : Elsevier, 2004.
Páginas:  x, 676 p.
Descrição Física:  ill., 1 map ;25 cm.
Série:  Developments in aquaculture and fisheries science,34
ISBN:  9780444505767
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The history of channel catfish farming in the United States serves as a model for the development of pond-based aquaculture industries worldwide. Channel catfish farming is the largest and economically most important aquaculture industry in the United States. In 2003, over 300,000 metric tons (662 million pounds) of channel catfish were processed, representing about half the total United States aquaculture production. Demand for farm-raised catfish is strong, with record processing years in 2002 and 2003. In 22 chapters written by active scientists in the field, Biology and Culture of Channel Catfish comprehensively synthesizes over 30 years of research on this American icon. Throughout the book, fundamental biological aspects of channel catfish are linked to practical culture techniques.

Topics include: • Latest information on reproductive physiology, genetics, and breeding • Comprehensive treatment of catfish nutrition, feeds, and feeding practices • Water quality management and pond dynamics • In-depth review of immunology in channel catfish • Practical information on diseases and health management • Techniques for commercial culture, including innovative techniques such as raceways, recirculating systems, and partitioned aquaculture systems • Catfish economics and marketing • Exploration of environmental concerns, including recommended Best Management Practices.

Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.sciencedirect.com/science/publication?issn=01679309&volume=34
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  28/04/2010
Data da última atualização:  21/07/2017
Tipo da produção científica:  Folder/Folheto/Cartilha
Autoria:  COELHO, M. F. B.; FRANZ, C. A. B.; MORAIS FILHO, M.; SANO, S. M.; LIMA, H. C. de; DUBOC, E.
Afiliação:  BOLSISTA CNPQ; CLAUDIO ALBERTO BENTO FRANZ, CPAC; MANOEL MORAIS FILHO, CPAC; SUELI MATIKO SANO, CPAC; HERBERT CAVALCANTE DE LIMA, CPAC; ENY DUBOC, CPAC.
Título:  Melhoria na extração de amêndoas de baru (Dypteryx alata) através de equipamento mecânico e sua avaliação (2009).
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2009.
Descrição Física:  1 folder.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Agricultural equipment; Baru; Dypteryx alata.
Thesagro:  Equipamento; Maquina.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/78266/1/p2009-076.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAC31676 - 1UMTFD - PPFD552FD552
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional