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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
12/03/2019 |
Data da última atualização: |
12/03/2019 |
Autoria: |
HAN, Y. W.; ANDERSON, A. W. |
Título: |
Nutritive composition of fermented straw. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM, FEED COMPOSITION, ANIMAL NUTRIENT REQUIREMENTS, AND COMPUTERIZATION OF DIETS, 1., 1976, Logan. [Proceedings...]. Logan: Utah State University, 1977. p. 193-197. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Fermented feed; Straw waste utilization. |
Thesaurus Nal: |
Feed composition. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00570naa a2200157 a 4500 001 2106957 005 2019-03-12 008 1977 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHAN, Y. W. 245 $aNutritive composition of fermented straw. 260 $c1977 650 $aFeed composition 653 $aFermented feed 653 $aStraw waste utilization 700 1 $aANDERSON, A. W. 773 $tIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM, FEED COMPOSITION, ANIMAL NUTRIENT REQUIREMENTS, AND COMPUTERIZATION OF DIETS, 1., 1976, Logan. [Proceedings...]. Logan: Utah State University, 1977. p. 193-197.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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