|
|
Registros recuperados : 5 | |
2. |  | GIGLIOTI, R.; OKINO, C. H.; AZEVEDO, B. T.; GUTMANIS, G.; KATIKI, L. M.; OLIVEIRA, M. C. de S.; VERCESI FILHO, A. E. Novel LNA probe-based assay for the A1 and A2 identification ofB-casein gene in milk samples. Food Chemistry: Molecular Sciences, v.3, 2021, 100055. 6 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
3. |  | AZEVEDO, B. T.; VERCESI FILHO, A. E.; GUTMANIS, G.; VERISSIMO, C. J.; KATIKI, L. M.; OKINO, C. H.; OLIVEIRA, M. C. de S.; GIGLIOTI, R. New sensitive methods for fraud detection in buffalo dairy products. International Dairy Journal, v.117, 105013, jun. 2021. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|   |
4. |  | GIGLIOTI, R.; OKINO, C. H.; AZEVEDO, B. T.; WEDY, B. C. R.; GUTMANIS, G.; VERÍSSIMO, C. J.; KATIKI, L. M.; VERCESI FILHO, A. E.; OLIVEIRA, H. N. DE; OLIVEIRA, M. C. de S. Semi-quantitative evaluation of Babesia bovis and B. bigemina infection levels estimated by HRM analysis. Ticks and Tick-borne Diseases, v.12, n.5, 101753, sep. 2021. 6 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|   |
5. |  | GIGLIOTI, R.; OLIVEIRA, H. N. de; GUTMANIS, G.; LUCIANI, G. F.; AZEVEDO, B. T.; FIORIN, C. F. de C.; ANDRADE, M. F. de; SILVA, M. A. F.; VERCESI FILHO, A. E.; KATIKI, L. M.; OKINO, C. H.; OLIVEIRA, M. C. de S.; VERÍSSIMO, C. J. Correlations and repeatability between Babesia spp. infection levels using two dairy cattle breeding systems. Experimental and Applied Acarology, v. 81, p. 599-607, jul. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|   |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | COELHO, E. M.; PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SÁ, A. G. B. de; PEREIRA, G. E.; AZEVEDO, L. C. de; LIMA, M. dos S. Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, v. 66, p. 160-167, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
2. |  | PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SOUZA, M. E. A. O. de; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; LIMA, M. dos S. Rapid determination of flavonoids and phenolic acids in grape juices and wines by RP-HPLC/DAD: Method validation and characterization of commercial products of the new Brazilian varieties of grape. Food Chemistry, v. 228, p. 101-115, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|