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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
16/06/1993 |
Data da última atualização: |
16/06/1993 |
Autoria: |
LAHOZ, J. M.; GUTIERREZ, M.; SOLA, M. D. M.; SALTO, R.; PASCUAL, L.; MARTINEZ-CAYUELA, M.; VARGAS, A. M. |
Afiliação: |
Departamento de Bioquimica y Biologia Molecular, Faculdad de Ciencia, Avenida Fuentenueva, Universidade de Granada, 18071 Granada, Spain. |
Título: |
Ethylene in cherimoya fruit (Annona cherimola Mill.) under different storage conditions. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.41, n.5, p. 721-723, 1993 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cherimoya fruits grown in the subtropical valleys of the southern Spanish coast were stored at 20 or 10 degrees C. Ethylene concentrations within the internal atmosphere of the fruits, determined by gas chromatography, show a peak coincident with the beginning of senescence at both temperatures. Production of ethylene was dependet on the storage temperature of the fruits, having maximum values of 46.2 more or less 2.7 uL of ethylene kg^-1 in cherimoya stored at 20 degrees C and of 1,91 more or less 0.03 uL of ethylene kg^-1 h^-1 when they were stored at 10 degrees C. Implications of ethylene on the ripening of cherimoya are discuseed. |
Thesagro: |
Maturação; Produção. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Registros recuperados : 6 | |
3. | | BRAZ, T. G. dos S.; JANK, L.; FONSECA, D. M. da; RAMÍREZ, N. E. M.; GUTIÉRREZ, M. M. A.; MARTUSCELLO, J. A. Análise dos componentes principais em híbridos de Panicum maximum. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 47., 2010, Salvador. Empreendedorismo e progresso científicos na zootecnia brasileira de vanguarda: anais. Salvador: SBZ, 2010. 1 CD-ROM. 3 p. R3708Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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4. | | SOARES, A. K.; GATTO, D. A.; MAGALHAES, W. L. E.; ERDOCIA, X.; GUTIÉRREZ, M. A. U.; DELUCIS, R. A.; MISSIO, A. L. Kraft lignin as a partial replacement for a traditional surfactant in thymol-based biacidai suspensions: physical and chemical features. Journal of Wood Chemistry and Technology, v. 41, n. 5, p. 199-209, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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5. | | BARÓ-ROBAINA, Y.; BATISTA, L.; CAPALBO, D. M. F.; LARREA-VEGA, O.; HIDALGO, L.; BARBOSA, F. F. L.; MÁRQUEZ-GUTIERREZ, M.; PÉREZ-PENÃRANDA, M. C.; TIGANO-MILANI, M. S. Aportes cientifico-técnicos para la sanidade vegetal por la colaboracion Cuba-Brasil. In: SEMINARIO INTERNACIONAL DE SANIDAD AGROPECUARIA, 2011, Havana, Cuba. Libro Resumen... Havana: Centro Nacional de Sanidad Agropecuaria (CENSA), 2011. Resumo TI-6. p. 11-12.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Alimentos e Territórios; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Solos / UEP-Recife; Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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