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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  27/07/2015
Data da última atualização:  24/02/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUZA, A. L. M. de; GUIMARÃES, J. de T.; LUIZ, D. de B.; MESQUITA, E. de F. M. de.
Afiliação:  ANDRE LUIZ MEDEIROS DE SOUZA, UFF; JONAS DE TOLEDO GUIMARÃES, UFF; DANIELLE DE BEM LUIZ, CNPASA; ELIANA DE FÁTIMA MARQUES DE MESQUITA, UFF.
Título:  Bacteriological evaluation in Salmon (Salmo salar) benefit in fish's warehouse in Rio de Janeiro, Brazil.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Processing & Technology, v. 6, n. 5, p. 120, June 2015. Abstracts. 5th Euro-Global Summit and Expo on Food & Beverages, Alicante, Spain, June 2015.
ISSN:  2157-7110
DOI:  10.4172/2157-7110.S1.018
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The consumption of raw fish is increasing in Brazil however it may present a higher risk to public health, because its integrity depends only on proper handling and storage. Hence, the use of effective means to ensure the safety of the product is extremely important. The aim of this investigation was to carry out microbiological analysis of salmon (Salmosalar) before and after the processing in a fish industry. The microbiological analyzes were: Salmonella spp(SS), Staphylococcus aureus (SA), total coliforms (TC), Escherichia coli (EC) and Aerobic Mesophilic Heterotrophic Bacteria (AMHB). The raw material and the final product had low levels of AMHB and SA. TC was in low concentration only in the final product. The SS and EC bacteria were not isolated. It is suggested that fish industries with ?good processing practices? can produce suitable raw fish to fresh consumption.
Thesagro:  Análise microbiológica; Peixe; Salmão.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127017/1/CNPASA-2015.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPASA262 - 1UPCRA - DDCNPASA-SP162015.016
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  03/08/2005
Data da última atualização:  17/01/2020
Autoria:  NESHICH, G.; MANCINI, A. L.; YAMAGISHI, M. E. B.; FALCAO, P. R. K.; FILETO, R.; PINTO, I. P.; PALANDRANI, J. F.; KRAUCHENCO, J. N.; BAUDET, C.; MONTAGNER, A. J.; HIGA, R. H.
Afiliação:  GORAN NESIC, CNPTIA; ADAUTO LUIZ MANCINI, CNPTIA; MICHEL EDUARDO BELEZA YAMAGISHI, CNPTIA; PAULA REGINA KUSER FALCAO, CNPTIA; ERNATO FILETO, CNPTIA; IVAN P. PINTO; JULIANA F. PALANDRANI; JOÃO N. KRAUCHENCO; CHRISTIAN BAUDET; ARNALDO J. MONTAGNER; ROBERTO HIROSHI HIGA, CNPTIA.
Título:  STING Report: convenient web-based application for graphic and tabular presentations of protein sequence, structure and function descriptors from the STING database.
Ano de publicação:  2005
Fonte/Imprenta:  Nucleic Acids Research, v. 33, p. D269-D274, 2005.
DOI:  10.1093/nar/gki111
Idioma:  Inglês
Notas:  Na publicação: Paula R. Kuser.
Conteúdo:  The Sting Report is a versatile web-based application for extraction and presentation of detailed information about any individual amino acid of a protein structure stored in the STING Database. The extracted information is presented as a series of GIF images and tables, containing the values of up to 125 sequence/structure/function descriptors/parameters. The GIF images are generated by the Gold STING modules. The HTML page resulting from the STING Report query can be printed and, most importantly, it can be composed and visualized on a computer platform with an elementary configuration. Using the STING Report, a user can generate a collection of customized reports for amino acids of specific interest. Such a collection comes as an ideal match for a demand for the rapid and detailed consultation and documentation of data about structure/function. The inclusion of information generated with STING Report in a research report or even a textbook, allows for the increased density of its contents.
Palavras-Chave:  Banco de dados; STING Report; STING Suite.
Thesagro:  Proteina.
Thesaurus NAL:  Databases; Proteins.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA10808 - 2UPCAP - DD
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