|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
10/10/2019 |
Data da última atualização: |
06/09/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUERRA, C. C. |
Afiliação: |
CELITO CRIVELLARO GUERRA, CNPUV. |
Título: |
A new system for integral juice grape production. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges. Abstracts... Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, n. 2016-2042, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The brazilian industry of grape juice have a great economic and social importance. In the last 30 years, it has increased continuously and strongly. Around the country, there is a very large number of small producers which production is sold in local markets. They used the technique called extraction by drag steam, which results in the addition of 10 to 20% of water in the juice during grapes processing. |
Palavras-Chave: |
Integral juice; Integral juice grape; System for integral juice grape production. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/202807/1/39OIV2016-2042.pdf
|
Marc: |
LEADER 01062nam a2200145 a 4500 001 2113044 005 2023-09-06 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGUERRA, C. C. 245 $aA new system for integral juice grape production.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges. Abstracts... Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, n. 2016-2042$c2016 520 $aThe brazilian industry of grape juice have a great economic and social importance. In the last 30 years, it has increased continuously and strongly. Around the country, there is a very large number of small producers which production is sold in local markets. They used the technique called extraction by drag steam, which results in the addition of 10 to 20% of water in the juice during grapes processing. 653 $aIntegral juice 653 $aIntegral juice grape 653 $aSystem for integral juice grape production
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
17/04/2007 |
Data da última atualização: |
25/05/2018 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
PINTO, N. F. J. de A. |
Afiliação: |
Nicésio Filadelfo Janssen de Almeida Pinto, CNPMS. |
Título: |
Reação de cultivares com relação à produção de grãos ardidos em milho. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2007. |
Páginas: |
4 p. |
Série: |
(Embrapa Milho e Sorgo. Comunicado técnico, 144). |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Milho. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPMS/19848/1/Com_144.pdf
|
Marc: |
LEADER 00445nam a2200133 a 4500 001 1482105 005 2018-05-25 008 2007 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aPINTO, N. F. J. de A. 245 $aReação de cultivares com relação à produção de grãos ardidos em milho.$h[electronic resource] 260 $aSete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo$c2007 300 $a4 p. 490 $a(Embrapa Milho e Sorgo. Comunicado técnico, 144). 650 $aMilho
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|