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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  19/09/1995
Data da última atualização:  28/05/2009
Autoria:  GRAY, F. V.; PILGRIM, A. F.
Título:  Fermentation in the rumen of the sheep. III .Intermediate stages in the fermentation of wheaten hay in vitro by micro-organisms from the rumen.
Ano de publicação:  1952
Fonte/Imprenta:  Journal of Experimental Biology, v.29, p.54-56, 1952.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  In an investigation of the intermediate stages of the rumen fermentation of wheaten hay in vitro, the proportion of propionic acid in the fatty acid products was shown to decrease during the first few hours, when the rate of production of acid was at a maximum. The composition and the rate of production were uniform over the rest of the fermentation period. Throughout the fermentation the proportion of propionic acid was considerably higher than in the rumen fluid.
Palavras-Chave:  Fermentacao em rumen; In vitro.
Thesagro:  Carneiro; Digestibilidade.
Thesaurus Nal:  digestibility; microorganisms; rumen fermentation; sheep.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP29803 - 1ADDSP - --SP12101210
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