Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental.
Data corrente:  16/05/2001
Data da última atualização:  06/10/2009
Autoria:  COOTE, C.; GORDON, A.; MAKTER, A.
Título:  International trade in agricultural commondities liberalization and its implications for development and poverty reduction in the ACP states.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  Chatham: Natural Resources Institute, 2000.
Páginas:  79p.
Descrição Física:  il.
Série:  (Natural Reseources Institute. Policy, 005).
ISBN:  0-85954-518-0
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Agricultural trade liberalization and poor countries: the key issues how agricultura trade affece poor people's livelihoods. Agricultural trade: how ACP countries participate and benefit. ACP dependence on exports of primary agricultural commodities. Characterizing ACP agricultua trade. Factors which influence agricultural trade. Agricultural trade and sustainability development in ACP countries. Ways to increase ACP participation and from trade. Increasing participation in trade: where ACP countries can intervene. Eu policies for development and trade. Recommendations: anabiling the poor benefit from agricultural trade.
Palavras-Chave:  Comercio internacional; Produto agricola; Reducao de pobreza.
Thesaurus Nal:  agricultural products; international trade; poverty.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATU18973 - 1ADDLV - --382.41C779i2001.00100
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 2
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoGORDON, A.; FRIEDRICH, M.; MATTA, V. M. da; MOURA, C. F. H.; MARX, F. Changes in phenolic composition, ascorbic acid and antioxidant capacity in cashew apple (Anacardium occidentale L.) during ripening. Fruits, v. 67, n. 4, p. 267-276, Jul. 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoGORDON, A.; CRUZ, A. P. G.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. C. de; DIB TAXI, C. M. A.; DONANGELO, C. M.; MATTIETTO, R. de A.; FRIEDRICH, M.; MATTA, V. M. da; MARX, F. Chemical characterization and evaluation of antioxidant properties of Açaí fruits (Euterpe oleraceae Mart.) during ripening. Food Chemistry, v. 133, n. 2, p. 256-263, Jul. 2012.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Oriental.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 2
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional