|
|
Registros recuperados : 10 | |
8. |  | PARDO-GIMÉNEZ, A.; FIGUEIRÊDO, V. R. de; ZIED, D. C.; GONZÁLEZ, J. E. P. Sustratos de cobertura y suplementación del compost en cultivo de champiñón. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 47, n. 8, p. 1125-1132, ago. 2012 Título em inglês: Substrate casing and compost supplementation in button mushroom cultivation. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
9. |  | FREIRE, R. P.; HERNANDEZ-GONZALEZ, J. E.; LIMA, E. R.; SUZUKI, M. F.; OLIVEIRA, J. E. de; TORATI, L. S.; BARTOLINI, P.; SOARES, C. R. J. Molecular cloning and AlphaFold modeling of Thyrotropin (ag-TSH) from the amazonian fish pirarucu (Arapaima gigas). Bioinformatics and Biology Insights, v. 17, p. 1-13, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
|    |
10. |  | OMAGE, F. B.; SALIM, J. A.; MAZONI, I.; YANO, I. H.; BORRO, L.; GONZALEZ, J. E. H.; MORAES, F. R. de; GIACHETTO, P. F.; TASIC, L.; ARNI, R. K.; NESHICH, G. Protein allosteric site identification using machine learning and per amino acid residue reported internal protein nanoenvironment descriptors. Computational and Structural Biotechnology, v. 23, p. 3907-3919, Dec. 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|    |
Registros recuperados : 10 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | OLIVEIRA, L. M. N. de; BASTOS, M. do S. R.; LIMA, A. C. S. de; FIGUEIREDO, E. A. T. de; DIAS, F. G. B.; SILVA, L. M. R. da; BENEVIDES, S. D.; RIBEIRO, P. R. V.; SABINO, L. B. de S.; FIGUEIREDO, R. W. de. Chemical characterization, cytotoxicity, antimicrobial and antioxidant potential of Justicia pectoralis Jacq and Croton jacobinensis Baill extracts. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 59: e21224, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
3. |  | GUIMARAES, T. L. F.; SILVA, L. M. R. da; MUNIZ, C. R.; VIEIRA, I. G. P.; OLIVEIRA, L. S. de; DIAS, F. G. B.; LIMA, C. de B.; GONZAGA, M. L. da C.; LIMA, J. da S. S.; SABINO, L. B. de S.; FIGUEIREDO, E. A. T. de. Potential of chambá (Justicia Pectoralis Jacq.) leaves extracts as a source of bioactive compounds and natural antimicrobial agent. Food Chemistry Advances, 3, 100367 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|