|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
13/05/2013 |
Data da última atualização: |
11/04/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MARTINS, L. H. da S.; GONÇALVES, A. C. da S.; CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, J. A. R. de; MOREIRA, D. K. T. |
Afiliação: |
LUIZA HELENA DA SILVA MARTINS, UEPA; AURIANE CONSOLAÇÃO DA SILVA GONÇALVES, UEPA; ANA VANIA CARVALHO, CPATU; JOHNATT ALLAN ROCHA DE OLIVEIRA, UEPA; DEBORA KONO TAKETA MOREIRA, UEPA. |
Título: |
Acerola (Malpighia emarginata D.C.) e tomate (Lycopersicon esculentum mill.): caracterização físico-química e formulação de néctar misto. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 20., 2006, Curitiba. Alimentos e agroindústrias brasileiras no contexto internacional: anais. Curitiba: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2006. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Blend. |
Thesagro: |
Acerola; Pasteurização; Tomate. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/82686/1/CongressoAlimentos5.pdf
|
Marc: |
LEADER 00841nam a2200205 a 4500 001 1957689 005 2024-04-11 008 2006 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMARTINS, L. H. da S. 245 $aAcerola (Malpighia emarginata D.C.) e tomate (Lycopersicon esculentum mill.)$bcaracterização físico-química e formulação de néctar misto. 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 20., 2006, Curitiba. Alimentos e agroindústrias brasileiras no contexto internacional: anais. Curitiba: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos$c2006 300 $c1 CD-ROM. 650 $aAcerola 650 $aPasteurização 650 $aTomate 653 $aBlend 700 1 $aGONÇALVES, A. C. da S. 700 1 $aCARVALHO, A. V. 700 1 $aOLIVEIRA, J. A. R. de 700 1 $aMOREIRA, D. K. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Arroz e Feijão. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
01/02/2007 |
Data da última atualização: |
14/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
BALIGAR, V. C.; FAGERIA, N. K.; PAIVA, A. Q.; SILVEIRA, A.; POMELLA, A. W. V.; MACHADO, R. C. R. |
Afiliação: |
NAND KUMAR FAGERIA, CNPAF. |
Título: |
Light intensity effects on growth and micronutrient uptake by tropical legume cover crops. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Plant Nutrition, v. 29, n. 11, p. 1959-1974, Nov. 2006. |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/01904160600927633 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cover crops can be important components of a sustainable crop-production system in widely spaced plantation crops such as cacao, coffee, oil palm, rubber, and banana. In plantation crops, the soil is unprotected, especially during early-growth stages, and is subjected to loss by erosion. Weed infestation is also a serious prlblem in the early-growth stage of plantation crops. Inclusion of fast-growing cover crops in the early stages of plantation-crop establishment could help to reduce soil erosion and nutrient leaching and increase organic-matter buildup leading to restoration of soil productivity. |
Palavras-Chave: |
Cobertura; Nutrient effiiciency Ratio; Nutrient flux; Root and shoot weight. |
Thesagro: |
Raiz; Solo. |
Thesaurus NAL: |
nutrient transport. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
LEADER 01444naa a2200277 a 4500 001 1207546 005 2022-05-14 008 2006 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1080/01904160600927633$2DOI 100 1 $aBALIGAR, V. C. 245 $aLight intensity effects on growth and micronutrient uptake by tropical legume cover crops.$h[electronic resource] 260 $c2006 520 $aCover crops can be important components of a sustainable crop-production system in widely spaced plantation crops such as cacao, coffee, oil palm, rubber, and banana. In plantation crops, the soil is unprotected, especially during early-growth stages, and is subjected to loss by erosion. Weed infestation is also a serious prlblem in the early-growth stage of plantation crops. Inclusion of fast-growing cover crops in the early stages of plantation-crop establishment could help to reduce soil erosion and nutrient leaching and increase organic-matter buildup leading to restoration of soil productivity. 650 $anutrient transport 650 $aRaiz 650 $aSolo 653 $aCobertura 653 $aNutrient effiiciency Ratio 653 $aNutrient flux 653 $aRoot and shoot weight 700 1 $aFAGERIA, N. K. 700 1 $aPAIVA, A. Q. 700 1 $aSILVEIRA, A. 700 1 $aPOMELLA, A. W. V. 700 1 $aMACHADO, R. C. R. 773 $tJournal of Plant Nutrition$gv. 29, n. 11, p. 1959-1974, Nov. 2006.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|