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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
05/01/2017 |
Data da última atualização: |
10/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PONZZES-GOMES, C. M. P. B. S.; ROCHA, K. K. R; SOUZA, J. F. de; MELO, M. de A.; PEREIRA, G. E.; CANUTO, K. M.; QUEROL, A.; ROSA, C. A. |
Afiliação: |
CAMILA M.P.B.S. DE PONZZES-GOMES, State University of Feira de Santana, Feira de Santana, Brazil; KAMILA K.R. ROCHA, Federal University of Sergipe, São Cristóvão, Brazil; JOYCE F. DE SOUZA, Federal University of Sergipe, São Cristóvão, Brazil; MONALIZA DE A. MELO, Federal University of Sergipe, São Cristóvão, Brazil; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; KIRLEY MARQUES CANUTO, CNPAT; AMPARO QUEROL, Institute of Agrochemistry and Food Technology, Valencia, Spain; CARLOS A. ROSA, Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte, Brazil. |
Título: |
Selection and evaluation of Saccharomyces cerevisiae wild strains isolated from fermented must of grapes produced in the São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 59. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to select S. cerevisiae indigenous strains isolated in the must fermented of grapes (Vitis vinifera L.) harvested in the São Francisco Valley, and evaluating its performance during fermentation process of winemaking. |
Palavras-Chave: |
Mosto fermentado; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Fermentação; Saccharomyces Cerevisiae; Uva; Vinho. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152863/1/Giuliano-p59-Book-of-Abstracts-ISTW-2016.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Cutter |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
09/10/2014 |
Data da última atualização: |
09/10/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SALVIANO, P. A. P.; CARVALHO, E. R. de; WANDER, A. E. |
Afiliação: |
PAULO ALEXANDRE PERDOMO SALVIANO, INSTITUTO FEDERAL GOIANO, Iporá-GO; EDUARDO RODRIGUES DE CARVALHO, INSTITUTO FEDERAL GOIANIO, Iporá-GO; ALCIDO ELENOR WANDER, CNPAF. |
Título: |
Socioeconomic characteristics of farmers from Iporá and neighbourhood, Goiás State, Brazil. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: TROPENTAG 2014: CONFERENCE ON INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, Prague, 2014. Proceedings. Prague: Czech University of Life Sciences, 2014. |
Páginas: |
4 p. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The aim of the present study was to make the diagnosis of socioeconomic characteristics of farmers Iporá and surrounding municipalities in Goiás (Amorinópolis, Diorama, Israelândia, Ivolândia and Jaupaci) through a structured modular questionnaire. Secondarily, we aimed to propose some alternatives that can strengthen the economy of these producers and the consequent improvement of their social conditions. |
Palavras-Chave: |
Iporá, GO. |
Thesagro: |
Desenvolvimento econômico; Economia da produção; Produtor. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/109735/1/p461.pdf
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Marc: |
LEADER 01158nam a2200193 a 4500 001 1997011 005 2014-10-09 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSALVIANO, P. A. P. 245 $aSocioeconomic characteristics of farmers from Iporá and neighbourhood, Goiás State, Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: TROPENTAG 2014: CONFERENCE ON INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, Prague, 2014. Proceedings. Prague: Czech University of Life Sciences$c2014 300 $a4 p. 520 $aThe aim of the present study was to make the diagnosis of socioeconomic characteristics of farmers Iporá and surrounding municipalities in Goiás (Amorinópolis, Diorama, Israelândia, Ivolândia and Jaupaci) through a structured modular questionnaire. Secondarily, we aimed to propose some alternatives that can strengthen the economy of these producers and the consequent improvement of their social conditions. 650 $aDesenvolvimento econômico 650 $aEconomia da produção 650 $aProdutor 653 $aIporá, GO 700 1 $aCARVALHO, E. R. de 700 1 $aWANDER, A. E.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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