|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SEF, K. M.; LOPES, M. S.; LEFORT, F.; BOTTA, R.; ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K. A.; IBANES, J.; PEJIC, I.; WAGNER, H. W.; GLOSSL, J.; STEINKELLNER, H. Microsatellite variability in grapevine cultivars from different european regions and evaluation of assignment testing to assess the geographic origin of cultivars. Theor Appl Genet, v.100, p.408-505, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
2. |  | SEFC, K. M.; LOPES, M. S.; LEFORT, F.; BOTTA, R.; ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K. A.; IBANEZ, J.; PEJIC, I.; WAGNER, H. W.; GLOSSL, J.; STEINKELLNER, H. Microsatellite variability in grapevine cultivars from differrent European regions and evaluation of assignment testing to assess the geographic origin of cultivars. Theoretical and Applied Genetics, v.100, n.3/4, p.498-505, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 5 | |
5. |  | PRAZERES, I. C. dos; CARVALHO, A. V.; DOMINGUES, A. F. N.; ABREU, L. F. Preparing multicomponent snack bars based on tapioca flour, Brazil nut, and regional fruits. Revista Chilena de Nutrición, v. 47, n. 2, p. 190-199, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|