Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  01/02/2013
Data da última atualização:  01/02/2013
Autoria:  HAJEK, A. E.; GLARE, T. R.; O’CALLAGHAN, M.
Afiliação:  Ann E. Hajek; Travis R. Glare; Maureen O’callaghan.
Título:  Use of Microbes for Control and Eradication of Invasive Arthropods.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  Springer eBooks.
Volume:  6
Descrição Física:  digital.
Série:  Progress in Biological Control ;
ISBN:  9781402085604
DOI:  10.1007/978-1-4020-8560-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo: 

This book offers a diverse presentation about use of arthropod-specific pathogens for control and eradication of invasive arthropod species. Basic concepts supporting use of pathogens for microbial control are covered as well as societal and environmental concerns. The major functional issues faced when utilizing pathogens for control of invasive arthropods are discussed in the context of case studies. The majority of the book is composed of chapters describing different invasive species that have been targeted with entomopathogens for control, using diverse strategies, in many cases with excellent results. These examples cover urban, agricultural and forestry situations, providing an overview of the issues that use of insect pathogens can present.

Palavras-Chave:  Endangered ecosystems; Life Sciences.
Thesaurus Nal:  agriculture; animal ecology; ecosystems; invertebrates; microbiology.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://dx.doi.org/10.1007/978-1-4020-8560-4
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  30/12/2014
Data da última atualização:  01/07/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUZA, R. C. de; FREITAS, D. de G. C.; TAKEITI, C. Y.; FREITAS, S. C. de; BORGUINI, R. G.
Afiliação:  RAQUEL CLAVERIE DE SOUZA, UFRJ; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA; SIDINEA CORDEIRO DE FREITAS, CTAA; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA.
Título:  Using red rice flour and raspberry's pomace to create a cereal-based powder drink.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: EUROPEAN CONFERENCE ON SENSORY AND CONSUMER RESEARCH, 6., 2014, Denmark. Eurosense 2014: A sense of life. Programme Booklet. [S.l.]: Elsevier, 2014. P129.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Drink; Raspberry; Red rice flour.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA12437 - 1UPCRA - DD2014/1102014.00110
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional