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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental.
Data corrente:  14/05/1996
Data da última atualização:  15/03/2006
Autoria:  GILL, S. S.
Título:  Summer feeding of dairy cows.
Ano de publicação:  1968
Fonte/Imprenta:  [S.l.]: The Ohio State University, 1968.
Páginas:  129p.
Idioma:  Inglês
Notas:  Ph.D. Dissertation.
Conteúdo:  To answer the above question the present studies were directed at: 1. Determining efficiency of conversion of protein in forages to milk proteins in cows grazed for short periods and fed for maximun milk production. 2. Studying the effect of the methods of handling and feeding recommended forage crops upon the level and efficiency of milk production and productivity of forage producing land. 3. Measuring the presinstency of the forage species managed under rotational-strip grazing system. 4. Conducting digestion trials to measure the value of green forage as well as stored forage. 5. Developing grazing/feeding systems adaptable to conditions of increasing herd size and increasing productivity of dairy cows.
Palavras-Chave:  Bovino de leite; Feed.
Thesagro:  Alimentação; Animal.
Thesaurus Nal:  dairy cattle.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATU30718 - 1ADDTS - --1968/010GIL1968/010
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1.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, G. A. da. Descrição dos processos de elaboração. In: PEREIRA, G. E.; HOFFMANN, A.; GARRIDO, L. da R.; SILVEIRA, S. V. da (Ed.). Cuidados com a matéria-prima, processos de elaboração, controle da contaminação e de perigos em vinhos e sucos. Brasília, DF: SEBRAE; Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: IBRAVIN, 2011. p. 75-82. (Boas Práticas Agrícolas - BPA; Uva para processamento, 7). Programa de Desenvolvimento da Cadeia Produtiva de Vinhos, Espumantes e Suco de Uva - PAS.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
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