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| Registros recuperados : 8 | |
| 3. |  | GERMANO, T. A.; AGUIAR, R. P.; BASTOS, M. do S. R.; MOREIRA, R. A.; AYALA-ZAVALA, J. F.; MIRANDA, M. R. A. DE. Galactomannan-carnauba wax coating improves the antioxidant status and reduces chilling injury of 'Paluma' guava. Postharvest Biology and Technology, New York, v. 149, p. 9-17, mar. 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 4. |  | LOPES, M. M. de A.; MOURA, C. F. H.; GERMANO, T. A.; CUNHA, A. G.; RABELO, M. C.; SOUZA, K. O.; MACEDO, J. J. N. de; OLIVEIRA, L. de S; MIRANDA, M. R. A. de; ENÉAS FILHO, J. Behavior of enzymatic antioxidant system during development and ripening of cashew apples. Journal of Agriculture and Environmental Sciences, 2015. v. 4 p. 18-24| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 5. |  | SOUSA, A. E. D. de; RIBEIRO, L. B.; SILVEIRA, M. R. S. da; SILVA, E. de O.; GERMANO, T. A.; AZIZ, S.; MIRANDA, M. R. A. de; GALLAO, M. I.; FONSECA, K. S.; PUSCHMANN, R. Effect of pulsed light fluences on quality, biochemistry and physiology of fresh-cut mangoes during refrigerated storage. Scientia Horticulturae, 321, 112328, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 6. |  | CARVALHO, R. L.; CABRAL, M. F.; GERMANO, T. A.; CARVALHO, W. M de; BRASIL, I. M.; GALLÃO, M. I.; MOURA, C. F. H.; LOPES, M. M. A; MIRANDA, M. R. A. de. Chitosan coating with trans-cinnamaldehyde improves structural integrity and antioxidant metabolism of fresh-cut melon. Postharvest Biology and Technology, v. 113, 2016. p. 29-39| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 7. |  | SILVEIRA, A. G.; LOPES, M. M. DE A.; PEREIRA, E. C.; CASTRO, G. M. C. DE; GERMANO, T. A.; OLIVEIRA, L. DE S.; RIBEIRO, P. R. V.; CANUTO, K. M.; MIRANDA, M. R. A. DE; CARVALHO, J. M. DE. Profile of phenolic compounds and antimicrobial potential of hydroalcoholic extracts from cashew-apple coproducts. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 33, n. 2, p. 139-148, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 8 | |
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| Registros recuperados : 42 | |
| 1. |  | ASSIS, A. G. de. Alimentacao de vacas leiteiras. Juiz de Fora: NESTLE/EMBRAPA-CNPGL/EPAMIG-Instituto de Laticinios Candido Tostes, 1985. p.80-98. In: CURSO DE PECUARIA LEITEIRA, 3., 1984, Juiz de Fora.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 14. |  | ASSIS, A. G. de; SOUZA, R. M. de; VILLACA, H. de A.; MARCELINO, A. Efeito de duas suplementações energético-proteicas, no desenvolvimento ponderal de novilhos mestiços, em confinamento. Pesquisa Agropecuaria Brasileira, Serie Zootecnica, Brasilia, v. 11, n. 5, p. 13-16, 1976.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 15. |  | ASSIS, A. G. de; SOUZA, R. M. de; VILLAÇA, H. de A.; MARCELLINO, A. Efeito de duas suplementações energético-proteicas, no desenvolvimento ponderal de novilhos mestiços, em confinamento. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 11, n. 5, p. 13-16, 1976. (Zootecnia). Título em inglês: Effect of two energy-protein supplements on the performance of cross-breed steers in feedlot.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| Registros recuperados : 42 | |
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