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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | SILVA, V. P. da; KAYDAN, M. B.; MALAUSA, T.; GERMAIN, J. F.; PALERO, F.; BOTTON, M. Integrative taxonomy methods reveal high mealybug (Hemiptera: Pseudococcidae) diversity in southern Brazilian fruit crops. Scientific Reports, v. 7, n. 15741, p. 1-9, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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3. |  | SILVA, V. C. P. da; MALAUSA, T.; GERMAIN, J-F.; BOTTON, M.; KAYDAN, M. B. Mealybugs (Hemiptera: Pseudococcidae) associated with persimmon Diospyros kaki L. (Ebenaceae) in Southern Brazil. In: INTERNAIONAL SYMPOSIUM ON SCALE INSECT STUDIES, 14., 2016, Catania, Italy. Anais... Catania, Italy: ISSIS, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. |  | SILVA, V. C. P. da; BERTIN, A.; BLIN, A.; GERMAIN, J.-F.; BERNARDI, D.; RIGNOL, G.; BOTTON, M.; MALAUSA, T. Molecular and morphological identification of mealybug species (Hemiptera: Pseudococcidae) in Brazilian vineyards. Plos One, v. 9, n. 7, Jul. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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5. |  | MALAUSA, T.; FENNIS, A.; WAROT, S.; GERMAIN, J.-F.; RIS, N.; PRADO, E.; BOTTON, M.; VANLERBERGHE-MASUTTI, F.; SFORZA, R.; CRUAUD, C.; COULOUX, A.; KREITER, P. DNA markers to disentangle complexes of cryptic taxa in mealybugs (Hemiptera: Pseudococcidae). Journal of Applied Entomology, Hamburg, v. 135, n. 1/2, p. 142-155, fev. 2011. 135 142-155 Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | ALVES, L. M.; BORGES, M. de F.; BRUNO, L. M.; MELO, P. E. F.; TORRES, L. B. V.; CARVALHO, J. D. G. Potencial de leite de cabra e manga coité para elaboração de derivado lácteo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25., 2016, Gramado. Anais... Gramado: SBCTA-RS, 2016.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. |  | MELO, P. E. F.; SILVA, A. P. M.; MARQUES, F. P.; RIBEIRO, P. R. V.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; BRITO, E. S. de; LIMA, J. R.; AZEREDO, H. M. C. de. Antioxidant films from mango kernel components. Food Hydrocolloids, Oxford, v. 95, p. 487-495, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 4 | |
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