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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RIBEIRO, L. DE O.; PINHEIRO, A. C. B.; BRIGIDA, A. I. S.; GENISHEVA, Z. A.; VICENTE, A. A. M. DE O. S.; TEIXEIRA, J. A. C.; MATTA, V. M. da; FREITAS, S. P. In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibility. Journal of Food Science and Technology, Mysore, v. 56, n. 11, p. 5017-5026, Nov. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ARCANJO, D. D. R.; VASCONCELOS, A. G.; NASCIMENTO, L. A.; MAFUD, A. C.; PLÁCIDO, A.; ALVES, M. M. M.; DELERUE-MATOS, C.; BEMQUERER, M. P.; VALE, N.; GOMES, P.; OLIVEIRA, E. B.; LIMA, F. C. A.; MASCARENHAS, Y. P.; CARVALHO, F. A. A.; SIMONSEN, U.; RAMOS, R. M.; LEITE, J. R. S. A. Structure-function studies of BPP-BrachyNH2 and synthetic analogues thereof with Angiotensin I-Converting Enzyme. European Journal of Medicinal Chemistry, v.139, p. 401-411, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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