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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GATTO, I. R. H.; MORES, N.; DALLA COSTA, O. A.; SAMARA, S. I.; OLIVEIRA, L. G. Frequency of bovine viral diarrhea virus antibodies in sows in southern Brazil. In: INTERNATIONAL PIG VETERINARY SOCIETY CONGRESS, 25., 2018, Chongqing. Healthy pig , safe pork: proceedings: poster presentations. Chongqing: IPVS, 2018. p. 542. v. 2. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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2. |  | GATTO, I. R. H.; SONÁLIO, K.; AMARAL, R. B. do; MORES, N.; DALLA COSTA, O. A.; ANDRÉ, M. R.; OLIVEIRA, L. G. de. High frequency and molecular characterization of porcine hemotrophic mycoplasmas in Brazil. Veterinary Microbiology, v. 231, p. 33-39, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. |  | RICARDO, P.; OLIVEIRA, L. G.; BARALDI, T. G.; MECHLER M. L.; ALMEIDA, H. M. S.; SILVA, G. C. P. da; GATTO, I. R. H.; MATHIAS, L. A. Occurrence of anti-Brucella antibodies in intensive pig farming and in non-technified pig herds. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 10, p. 930-934, out. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SBAMPATO, C. G.; ABREU, L. R. de; FURTADO, M. M. Queijo gorgonzola fabricado com leite pasteurizado por ejetor de vapor e HTST: parâmetros físicos-químicos e sensoriais, Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 1, p. 191-200, jan. 2000. Título em inglês: Gorgonzola type cheese manufactured with milk pasteurized by the HTST and steam ejector systems: physic-chemical and sensory parameters.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | GONCHOROSKI, G. Z.; MARTIN, A.; RAPHAEL, G.; RODRIGUES, L. A.; FURTADO, M. M.; MOURAO, G.; LEUCHTENBERGER, C. Intergroup conflict and myiasis-induced mortality in a giant otter from the brazilian pantanal: implications for population conservation. IUCN Otter Specialist Group Bulletin, v. 42, n. 2, p. 63 - 70. Report.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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3. |  | FREIRE, L.; BRAGA, P. A. C.; FURTADO, M. M.; DELAFIORI, J.; DIAS-AUDIBERT, F. L.; PEREIRA, G. E.; REYES, F. D.; CATHARINO, R. R.; SANT'ANA, A. S. From grape to wine: Fate of ochratoxin A during red, rose, and white winemaking process and the presence of ochratoxin derivatives in the final products. Food Control, v. 113, p. 107167, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 3 | |
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