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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMONTEMAYOR, H. A.; GASCA, T. G.; KAWAS, J. Modificação da fermentação ruminal de proteína e carboidrato por meio da tostagem e estimativa de síntese de proteína microbiana. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 38, p. 277-291, 2009. Suplemento especial.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  10/02/2017
Data da última atualização:  08/03/2019
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  VITORINO, W. R. da S.; NASCIMENTO, A. M. S.; SANTOS, S. F.; JOYCE, F.; RESENDE, N. R. de C. M.; PEREIRA, G. E.; MARQUES, A. T. B.
Afiliação:  Weslany Roberto Da Silva Vitorino; Antônio Mendes S. Nascimento; Sabrina F. Santos; Fagundes Joyce; Nassur Rita De Cássia Mirela Resende; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV; Aline Telles Biasoto Marques.
Título:  Addition of nitrogen and potassium via fertigation on the quality of 'Syrah' wines produced on the São Francisco valley, Brazil.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  IN: CONGRESSO MUNDIAL DA VINHA E DO VINHO, 39., 2016, Bento Gonçalves. Programa...Bento Gonçalves, RS: International Organisation of Vine and Wine (OIV): Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, de 19 a 21 outubro, Poster 2016-1064. 2016.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The São Francisco Valley is located in northeast of Brazil and is notable for resenting the wine industry as one of the most important activities in the socio-economical aspect. The region presents peculiar soil and climate conditions, different from the traditional ones. The tropical semi-arid climate, lack of winter and the water availability for irrigation, allow the scheduling of the crop production throughout the year and up to two annual harvests, despite the low natural soil fertility. Although fertilization is important for the vine fruit and wine quality, few studies are found about the proper dosage of nitrogen (N) and potassium (K) that should be applied in the vines of the region. The objective of this study was to evaluate the influence of different nitrogen and potassium doses by fertigation on the quality of Syrah red wines. The experiment was installed at the ?Bebedouro' experimental field in Petrolina, PE. Brazil;
Palavras-Chave:  Brasil; Vale do São Francisco; Vinho tinto Syrah.
Thesagro:  Fertirrigação; Uva; Vinho.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/155296/1/39OIV2016-1064.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV17121 - 1UPCRA - DD
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