| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; LUZARDO, S.; GANZÁBAL, A.; DE BARBIERI, I. Advances and challenges in carcass and meat quality in the context of the uruguayan sheep meat chain. In: SIMPÓSIO SUL BRASILEIRO DE OVINOS E CAPRINOS, 1.; SIMPÓSIO PARANAENSE DE OVINOCULTURA, 13.; SIMPÓSIO PARANAENSE DE CAPRINOCULTURA, 1., 2007, Curitiba. [Palestras e resumos]. Curitiba: UFPR: UFRGS:EMATER-PR, 2007. 35 f. 1 CD ROM.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | KRUPOVIC, M.; BAQUERO, D. P.; BIGNON, E. A.; BIZE, A.; BORREL, G.; CAI, M.; CHEN, L.; COVES, M.; DUAN, C.; GRIBALDO, S.; KOONIN, E. V.; LI, M.; LIU, L.; LIU, Y.; MEDVEDEVA, S.; NI, Y.; PRABHU, A.; RINKE, C.; WANG, Y.; XU, T.; YAN, S.; ZENG, Q.; ZHANG, R. Summary of taxonomy changes ratified by the International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV) from the Archaeal Viruses Subcommittee, 2025. Journal of General Virology, v.106, n.7, p., 2025 0022-1317, Microbiology Society, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|