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Registros recuperados : 8 | |
4. |  | VASCONCELLOS, A. d.; SANTOS, F. S. dos; FREITAS, W. K. de; RESENDE, A. S. de. Impact of land use in areas of buffer zone around Cicutas Forest, Volta Redonda, Rio de Janeiro, Brazil. Research, Society and Development, v. 9, e909998121, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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7. |  | MAGALHAES, L. M. S.; NASCIMENTO, A. M. do; D'AVILA, N. G.; CARAPIA, V. R.; BLOOMFIELD, V. K.; FREITAS, W. K. de. Extensao para o uso de recursos florestais por comunidades rurais - uma avaliacao inicial. Floresta e Ambiente, Rio de Janeiro, n.3, p.178-181, 1996. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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8. |  | FREITAS, W. K. de; MAGALHÃES, L. M. S.; RESENDE, A. S. de; BRASIL, F. da C.; VIVÉS, L. da R.; PINHEIRO, M. A. S.; LIMA FILHO, P.; LUZ, R. V. Invasion impact of Artocarpus heterophyllus LAM (Moraceae) at the edge of an Atlantic Forest fragment in the municipality of Rio de Janeiro, Brazil. Bioscience Journal, Uberlândia, v. 33, n. 2, p. 422-433, mar./apr.. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | CASTRILLON, R. G.; MARQUES, C.; FARIAS, F. O.; HELM, C. V.; MATHIAS, A. L. Enhancement of oat cereal bars with added Araucaria angustifolia flour: seed, almond or bark. Ciência Rural, v. 54, n. 11, e20230509, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. |  | MUSSAGY, C. U.; FARIAS, F. O.; SASAKI, J. C.; SCONTRI, M.; PICHELI, F.; SANTOS-EBINUMA, V. C.; AZEREDO, H. M. C. de; PESSOA JR., A. P.; HERCULANO, R. D. Eutectic solvent-based bioactive films functionalized with microbial astaxanthin extends shelf life of fresh strawberries. Materials Today Chemistry, v. 33, 101721, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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4. |  | LEAL, F. C.; UEDA, K. M.; M. S. T, ARANTES; LIMA, T. A. de M. de; HANSEL, F. A.; MAGALHAES, W. L. E.; HELM, C. V.; FREITAS, R. A. de; FARIAS, F. O.; MAFRA, M. R.; IGARASHI-MAFRA, L. Impact of defibrillation technique on the rheological, thermo-mechanical, and nutritional properties of nanosuspensions produced from multiple fractions of pinhão seed (Araucaria angustifolia (Bertol.) Kuntze). Food Chemistry, v. 440, 138195, p. 1-10, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 4 | |
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