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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
08/10/2018 |
Data da última atualização: |
09/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CORDEIRO, C. S.; FRANCISCO, V. C.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T. |
Afiliação: |
Cecília S. Cordeiro, UNESP; Vanessa Cristina Francisco, UNESP; FABIANO OKUMURA, CPPSE; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE. |
Título: |
Lamb meat with edible coating: sensory analysis and effect of cooking methods on physical characteristics. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 64., 2018, Melbourne, Australia. Proceedings... Melbourne, Australia: ICOMST, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Lamb meat consumption has been increasing in Brazil and product quality, related to food safety, sensory characteristics and convenience are important factors for consumers. Meat in traditional packaging shows short shelf life and undesirable modifications in its physicochemical and sensory characteristics. The use of edible coatings is an alternative for extending the shelf life of this product, but the effects of their use and the cooking method in the sensory quality are not known. This study aimed to study the impact of utilization of edible coatings and cooking method in the quality of vacuum packaged lamb meat. |
Palavras-Chave: |
Carne cordeiro embalada a vácuo; Método de cozimento; Revestimento comestível. |
Thesagro: |
Cordeiro. |
Thesaurus Nal: |
Lamb meat. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184069/1/LambMeatEdible.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Unidades Centrais. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
28/06/1993 |
Data da última atualização: |
02/08/2011 |
Autoria: |
GONÇALVES, R. S.; VENTOCILLA, J. A. |
Afiliação: |
EMBRAPA-DTC. |
Título: |
Estudo visando a indicação de unidades/instituições do Sistema EMBRAPA para atendimento por parte de assessores do DTC. |
Ano de publicação: |
0 |
Fonte/Imprenta: |
Brasilia, DF: EMBRAPA-DTC, [19--]. |
Páginas: |
25 p. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
EMBRAPA; Estudo; Research institution. |
Thesagro: |
Instituição de Pesquisa. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00532nam a2200169 a 4500 001 1090333 005 2011-08-02 008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGONÇALVES, R. S. 245 $aEstudo visando a indicação de unidades/instituições do Sistema EMBRAPA para atendimento por parte de assessores do DTC. 260 $aBrasilia, DF: EMBRAPA-DTC, [19--].$c0 300 $a25 p. 650 $aInstituição de Pesquisa 653 $aEMBRAPA 653 $aEstudo 653 $aResearch institution 700 1 $aVENTOCILLA, J. A.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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