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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | MELO, J. V. P.; AMABILE, R. F.; FIALHO, A. R.; SANTOS, G. B. C.; CARVALHO, C. G. P.; FRANÇA, B. S. A.; FAGIOLI, M.; AMARAL, U. DO. Principal component analysis for the selection of sunflower genotypes in 4 environments of the Cerrado of the Central Plateau. Contribuciones a Las Ciencias Sociales, São José dos Pinhais, v. 18, n. 2, p. 1-14, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 3. |  | CARVALHO, J. M. de; MAIA, G. A.; FIGUEIREDO, R, W, de; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S. Development of a blended nonalcoholic beverage composed of coconut water and cashew apple juice containing caffeine. Journal of Food Quality, Ames, Iowa, v.30, n.5. p.664-681, out. 2007.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - B |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 4. |  | CARVALHO, J. M. de; MAIA, G. A.; FIGUEIREDO, R, W, de; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S. Storage stability of a stimulant coconut water-cashew apple juice beverage. Journal of Food Processing and Preservation, England, v.31, p.178-189, 2007.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 5. |  | SILVEIRA, A. G.; LOPES, M. M. DE A.; PEREIRA, E. C.; CASTRO, G. M. C. DE; GERMANO, T. A.; OLIVEIRA, L. DE S.; RIBEIRO, P. R. V.; CANUTO, K. M.; MIRANDA, M. R. A. DE; CARVALHO, J. M. DE. Profile of phenolic compounds and antimicrobial potential of hydroalcoholic extracts from cashew-apple coproducts. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 33, n. 2, p. 139-148, 2021.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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