BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoAUSTIN, R. B.; FORD, M. A.; MORGAN, C. L. Genetic improvement in the yield of winter wheat: a further evaluation. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 112, p. 295-301, 1989.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoAUSTIN, R. B.; EDRICH, J. A.; FORD, M. A.; BLACKWELL, R. D. The fate of the dry matter, carbohydrates and 14C lost from the leaves and stems of wheat during grain filling. Annals of Botany, London, v. 41, p. 1309-1321, 1977.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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3.Imagem marcado/desmarcadoFORD, M. A.; AUSTIN, R. B.; ANGUS, W. J.; SAGE, G. C. M. Relationships between the responses of spring wheat genotypes to temperature and photoperiodic treatments and their performance in the field. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 96, p. 623-634, 1981.

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4.Imagem marcado/desmarcadoAUSTIN, R. B.; FORD, M. A.; EDRICH, J. A.; HOOPER, B. E. Some effects of leaf posture on photosynthesis and yield in wheat. Annals of Applied Biology, Cambridge, v. 83, p. 425-446, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoRIGGS, T. J.; HANSON, P. R.; START, N. D.; MILES, D. M.; MORGAN, C. L.; FORD, M. A. Comparison of spring barley varieties grown in England and Wales between 1880 and 1980. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 97, p. 599-610, 1981.

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1.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; BENEVIDES, S. D.; ALVES, R. R. N.; SAAD, S. M. I. Elaboração de queijo de cabra maturado potencialmente probiótico utilizando Lactobacillus acidophilus. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL: PREBIÓTICOS E PROBIÓTICOS EM PRODUTOS LÁCTEOS, 1., 2008, Campinas. [Resumos e palestras]. Campinas: ITAL, 2008. 1 f. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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