|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. | | TAIPINA, M. S.; FONTES, M. A. de S.; COHEN, V. H; DEL MASTRO, N. L. Novas tecnologias: alimentos funcionais e a irradiação de alimentos. Higiene Alimentar, São Paulo, SP, v. 17, n. 112, p. 31-34, set. 2003. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Soja. Para informações adicionais entre em contato com valeria.cardoso@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
15/05/2006 |
Data da última atualização: |
15/05/2006 |
Autoria: |
MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; ALMEIDA, L. A. de; OLIVEIRA, M. C. N. de. |
Título: |
Chemical composition and amino acid profile of high protein Brazilian soybean. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SOYBEAN PROCESSING AND UTILIZATION CONFERENCE, 2., 1996, Bangkok. Proceedings... Bangkok: Department of Agricultural Extension. Ministry of Agriculture and Cooperatives: Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, 1996. p.96-101. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Editado por Alex Buchanan. |
Conteúdo: |
The proximate coposition and amino acid profiles of 8 Brazilian soybean cultivars (Ceu Azul, IAC PL-1, embrapa-1, EMBRAPA 4, EMBRAPA-20 (Doko RC), BR-36, BR-37, BR-38) from different production areas of Brazil, and 8 breeding lines for high-protein content (BR88-4903, BR88-4910, BR88-4911, BR88-4923, BR88-4928, BR88-4938, BR88-4954, BR88-4958) were studied. "EMBRAPA-4" had the highest protein content (40.16%), and 'IAC PL-1' the lowest (39.925). Among the breeding lines for high-protein content, BR88-4958, showed the highest value (47.14%). The best amino acid profiles were achieved with 'BR-36' and 'EMBRAPA-4', and among the breeding lines with BR88-4903, and BR88-4938., |
Thesagro: |
Composição Química; Melhoramento; Nutrição Humana; Proteína; Soja; Variedade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01593naa a2200241 a 4500 001 1469131 005 2006-05-15 008 1996 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMANDARINO, J. M. G. 245 $aChemical composition and amino acid profile of high protein Brazilian soybean. 260 $c1996 500 $aEditado por Alex Buchanan. 520 $aThe proximate coposition and amino acid profiles of 8 Brazilian soybean cultivars (Ceu Azul, IAC PL-1, embrapa-1, EMBRAPA 4, EMBRAPA-20 (Doko RC), BR-36, BR-37, BR-38) from different production areas of Brazil, and 8 breeding lines for high-protein content (BR88-4903, BR88-4910, BR88-4911, BR88-4923, BR88-4928, BR88-4938, BR88-4954, BR88-4958) were studied. "EMBRAPA-4" had the highest protein content (40.16%), and 'IAC PL-1' the lowest (39.925). Among the breeding lines for high-protein content, BR88-4958, showed the highest value (47.14%). The best amino acid profiles were achieved with 'BR-36' and 'EMBRAPA-4', and among the breeding lines with BR88-4903, and BR88-4938., 650 $aComposição Química 650 $aMelhoramento 650 $aNutrição Humana 650 $aProteína 650 $aSoja 650 $aVariedade 700 1 $aCARRÃO-PANIZZI, M. C. 700 1 $aALMEIDA, L. A. de 700 1 $aOLIVEIRA, M. C. N. de 773 $tIn: INTERNATIONAL SOYBEAN PROCESSING AND UTILIZATION CONFERENCE, 2., 1996, Bangkok. Proceedings... Bangkok: Department of Agricultural Extension. Ministry of Agriculture and Cooperatives: Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, 1996. p.96-101.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|