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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoTAIPIRA, M. S.; FONTES, M. A. de S.; COHEN, V. H. Alimentos funcionais-nutracêuticos. Higiene Alimentar, São Paulo, SP, v. 16, n. 100, p. 28-29, set. 2002.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoTAIPINA, M. S.; FONTES, M. A. de S.; COHEN, V. H; DEL MASTRO, N. L. Novas tecnologias: alimentos funcionais e a irradiação de alimentos. Higiene Alimentar, São Paulo, SP, v. 17, n. 112, p. 31-34, set. 2003.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  15/05/2006
Data da última atualização:  15/05/2006
Autoria:  MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; ALMEIDA, L. A. de; OLIVEIRA, M. C. N. de.
Título:  Chemical composition and amino acid profile of high protein Brazilian soybean.
Ano de publicação:  1996
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SOYBEAN PROCESSING AND UTILIZATION CONFERENCE, 2., 1996, Bangkok. Proceedings... Bangkok: Department of Agricultural Extension. Ministry of Agriculture and Cooperatives: Institute of Food Research and Product Development, Kasetsart University, 1996. p.96-101.
Idioma:  Inglês
Notas:  Editado por Alex Buchanan.
Conteúdo:  The proximate coposition and amino acid profiles of 8 Brazilian soybean cultivars (Ceu Azul, IAC PL-1, embrapa-1, EMBRAPA 4, EMBRAPA-20 (Doko RC), BR-36, BR-37, BR-38) from different production areas of Brazil, and 8 breeding lines for high-protein content (BR88-4903, BR88-4910, BR88-4911, BR88-4923, BR88-4928, BR88-4938, BR88-4954, BR88-4958) were studied. "EMBRAPA-4" had the highest protein content (40.16%), and 'IAC PL-1' the lowest (39.925). Among the breeding lines for high-protein content, BR88-4958, showed the highest value (47.14%). The best amino acid profiles were achieved with 'BR-36' and 'EMBRAPA-4', and among the breeding lines with BR88-4903, and BR88-4938.,
Thesagro:  Composição Química; Melhoramento; Nutrição Humana; Proteína; Soja; Variedade.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO26179 - 1UPCSP - --1106611066
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