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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
27/04/2010 |
Data da última atualização: |
05/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
FONSECA, M. J. de O. |
Afiliação: |
MARCOS JOSE DE OLIVEIRA FONSECA, CTAA. |
Título: |
Seleção, classificação e embalagem para frutas e hortaliças. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2009. |
Páginas: |
23 p. |
Série: |
(Embrapa Agroindústria de Alimentos. Documentos, 102). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Classificação. |
Thesagro: |
Embalagem; Fruta; Hortaliça; Seleção. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75036/1/pub-198.pdf
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Marc: |
LEADER 00542nam a2200181 a 4500 001 1737047 005 2017-12-05 008 2009 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aFONSECA, M. J. de O. 245 $aSeleção, classificação e embalagem para frutas e hortaliças. 260 $aRio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos$c2009 300 $a23 p. 490 $a(Embrapa Agroindústria de Alimentos. Documentos, 102). 650 $aEmbalagem 650 $aFruta 650 $aHortaliça 650 $aSeleção 653 $aClassificação
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
18/02/2011 |
Data da última atualização: |
07/07/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MISSIO, R. F.; CAIXETA, E. T.; ZAMBOLIM, E. M.; CRUZ, C. D.; SAKIYAMA, N. S. |
Afiliação: |
ROBSON FERNANDO MISSIO, Universidade Federal do Paraná; EVELINE TEIXEIRA CAIXETA, SAPC; EUNIZE MACIEL ZAMBOLIM, Universidade Federal do Paraná; COSME DAMIÃO CRUZ, Universidade Federal de Viçosa; NEY SUSSUMU SAKIYAMA, Universidade Federal de Viçosa. |
Título: |
Polymorphic information content of SSR markers for Coffea spp. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
CROP BREEDING AND APPLIED BIOTECHNOLOGY, v. 10, n. 1, p. 89-94. 2010. |
Páginas: |
89-94 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Thirty-three coffee SSR primers from enriched genomic library with (GT)15 and (AGG)10 repeats were analyzed in 24 coffee tree accessions. Twenty-two primers were polymorphic among accessions; the number of alleles ranged from 2 to 13, with the mean number of 5.1 alleles per primer. PIC values ranged from 0.08 to 0.79. The highest mean PIC values were found for C. canephora (0.46), and the lowest values for C. arabica (0.22) and triploids (0.22) accessions. The polymorphic SSR markers used in this study were useful for genetic fingerprinting in the coffee tree, especially in the C. canephora and the leaf rust resistant arabica cultivars. |
Palavras-Chave: |
Arabica coffee; Genomic DNA libraries enriched; Molecular mrkers; SSR. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/29347/1/Polymorphic-information.pdf
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Marc: |
LEADER 01298naa a2200229 a 4500 001 1880497 005 2011-07-07 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMISSIO, R. F. 245 $aPolymorphic information content of SSR markers for Coffea spp.$h[electronic resource] 260 $c2010 300 $a89-94 520 $aThirty-three coffee SSR primers from enriched genomic library with (GT)15 and (AGG)10 repeats were analyzed in 24 coffee tree accessions. Twenty-two primers were polymorphic among accessions; the number of alleles ranged from 2 to 13, with the mean number of 5.1 alleles per primer. PIC values ranged from 0.08 to 0.79. The highest mean PIC values were found for C. canephora (0.46), and the lowest values for C. arabica (0.22) and triploids (0.22) accessions. The polymorphic SSR markers used in this study were useful for genetic fingerprinting in the coffee tree, especially in the C. canephora and the leaf rust resistant arabica cultivars. 653 $aArabica coffee 653 $aGenomic DNA libraries enriched 653 $aMolecular mrkers 653 $aSSR 700 1 $aCAIXETA, E. T. 700 1 $aZAMBOLIM, E. M. 700 1 $aCRUZ, C. D. 700 1 $aSAKIYAMA, N. S. 773 $tCROP BREEDING AND APPLIED BIOTECHNOLOGY$gv. 10, n. 1, p. 89-94. 2010.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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