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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  02/01/2024
Autoria:  FISHER, D. S.; BURNS, J. C.
Título:  Quality analysis of summer-annual forages. II. Effects of forage carbohydrate constituents on silage fermentation.
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Agronomy Journal, v. 79, n. 2, p. 242-248, 1987.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  abstract: Fermentation products and changes in nonstructural carbohydrate fractions with ensiling were examined and related to the unfermented herbage characteristics of 1 Pennisetum americanum, 1 maize and 8 sorghum cv. The buffering capacity of unfermented herbage was found to be greater in sorghum (9.8 ml 0.1 M lactate) than in maize (8.0 ml 0.1 M lactate). Starch was less susceptible to degradation during fermentation than sugar. High levels of starch resulted in fermentation and loss of a smaller proportion of the total nonstructural carbohydrates (TNC). Reductions in TNC ranged from 61 g/kg for P. americanum cv. Tifleaf-I to 239 g/kg for sorghum cv. P-911 at site 1 and from 30 g/kg for sorghum cv. Savanna-5 to 167 g/kg for NK-367 at site 2. Predictive equations for the proportion of TNC retained after ensiling were developed using unfermented herbage characteristics as independent variables. These regression equations accounted for 70-91% of the variation. By wt, the most important fermentation products were lactate (42.9-114.1 g/kg), acetate (9.4-39.4 g/kg) and ethanol (1.4-50.0 g/kg). Only small quantities of substrate were fermented to propionate (0.0-1.3 g/kg), butyrate (0.3-1.6 g/kg) and acetaldehyde (0.4-1.3 g/kg). Palatability was positively correlated with acetate, propionate and total sugars in the silage.
Palavras-Chave:  Cereal crops.
Thesagro:  Silagem; Sorghum Bicolor; Sorgo Granífero.
Thesaurus Nal:  Forage crops; Grain sorghum; Silage fermentation.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC9340 - 1ADDAP - PPSP 04898SP 04898
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1.Imagem marcado/desmarcadoFISHER, D. K. Protein consumption dynamics (PCD) model. In: WORKSHOP SBI-AGRO: SOCIEDADE BRASILEIRA DE INFORMÁTICA APLICADA À AGROPECUÁRIA E AGROINDÚSTRIA, 2., 2000, Campinas. Anais... Campinas: Embrapa Informárica Agropecuária, 2000. p. 7-16.
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.
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2.Imagem marcado/desmarcadoHARTMANN, A.; FISHER, D.; KINZEL, L.; CHOWDHURY, S. P.; BALDANI, J. I.; ROTHBALLER, M. Assessment of the structural and functional diversities of plant microbiota: achievements and challenges: a review Journal of Advanced Research, v. 9, p. 3-13, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
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3.Imagem marcado/desmarcadoHOFMANN, A.; FISHER, D.; ROUWS, L. F. M.; SCHWAB, S.; HARTMANN, A.; BALDANI, J. I. Relevance of the Gluconacetobacter diazotrophicus PAL5 LUX/LUSR quorum sensing system for its plants growth promotion and plant microbe interaction. In: TALLER LATIONOAMERICANO DE PGPR, 3., 2016. Chile. Libro de Resúmenes. Pucón, CH: Universidad de La Frontera, 2016
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
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4.Imagem marcado/desmarcadoSCHOMBERG, H. H.; WIETHÖLTER, S.; GRIFFIN, T. S.; REEVES, D. W.; CABRERA, M. L.; FISHER, D. S.; ENDALE, D. M.; NOVAK, J. M.; BALKCOM, K. S.; RAPER, R. L.; KITCHEN, N. R.; LOCKE, M. A.; POTTER, K. N.; SCHWARTZ, R. C.; TRUMAN, C. C.; TYLER, D. D. Assessing indices for predicting potential nitrogen mineralization in soils under different management systems. Soil Science Society of America Journal, Madison, v. 73, n. 5, p. 1575-1586, 2009.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Trigo.
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