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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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101.Imagem marcado/desmarcadoSTUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; MONTAGNER, P.; SILVA, A. V. da. Permeabilidade das Tight Junctions das células epiteliais da glândula mamária e a estabilidade térmica do leite. In.: CONFERENCIA INTERNACIONAL SOBRE LECHE INESTABLE, 2., 2011, Colonia. [Anais...]. Colonia: Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria de Uruguay, 2011. p. 59.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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102.Imagem marcado/desmarcadoSTUMPF, M. T.; MCMANUS, C. M.; DALTRO, D. S.; ALFONZO, E. P. M.; DALCIN, V.; KOLLING, G. J.; VIEIRA, R. A.; LOUVANDINI, H.; FISCHER, V.; SILVA, M. V. G. B. Different methods of assessing udder temperature through thermography and their relation with rectal temperature. Tropical Animal Health and Production, v. 53, article 44, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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103.Imagem marcado/desmarcadoRIBEIRO, M. E. R.; BARBOSA, R. S.; EGITO, A. S. do; FISCHER, V.; BARROS, L.; ZANELA, M. B.; SEDREZ, F. da S.; MEZOMO, R.; SANTOS, C. da S. dos. Comparação das frações protéicas e estabilidade do leite no teste do álcool de vacas recebendo dieta com restrição alimentar. In.: CONFERENCIA INTERNACIONAL SOBRE LECHE INESTABLE, 2., 2011, Colonia. [Anais...]. Colonia: Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria de Uruguay, 2011. p. 57.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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104.Imagem marcado/desmarcadoRIBEIRO, M. E. R.; BARBOSA, R. S.; VASCONCELOS, A. S. do E.; FISCHER, V.; BARROS, L.; ZANELA, M. B.; SEDREAZ, F. da S.; MEZAMO, R.; SANTOS, C. da S. dos. Comparação das frações protéicas e estabilidade do leite no teste do álcool de vacas recebendo dieta com restrição alimentar. In: BARROS VIDAL, L. (Ed.). Leche inestable desafios en el cono sur. Montevideo: Departamento de Patologia y Clinica de Ruminantes. Faculdade de Veterinaria. Universidad de la Republica Uruguay, 2014. 172 p. p. 123-125

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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105.Imagem marcado/desmarcadoVIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; MATIELLO, J. P.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; STONE, V.; KLEIN, C. P.; MATTÉ, C.; HEISLER, G.; FISCHER, V. Feed intake, performance and redox status in Holstein and Girolando F1 heifers presenting high body condition score during the transition period. Livestock Science, v. 254, 104732, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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106.Imagem marcado/desmarcadoSTUMPF, M. T.; KOLLING, G. J.; FISCHER, V.; DALTRO, D. dos S.; ALFONZO, E. P. M.; DALCIN, V. C.; DIAS, L. T.; SILVA, M. V. G. B.; PERIPOLLI, V.; MCMANUS, C. M. Elevated temperature-humidity index induces physiological, blood and milk alterations in Holstein cows in a more pronounced manner than in ½ and ¾ Holstein × Gir. Journal of Animal Behaviour and Biometeorology, v. 9, n. 4, p. 2140, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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107.Imagem marcado/desmarcadoMATIELLO, J. P.; GUADAGNIN, A. R.; VIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; BETTENCOURT, A. F.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Intake, digestibility, energy and nitrogen utilisation, and enteric methane emission in Holstein and Girolando-F1 cows during the transition period. Archives of Animal Nutrition, v. 78, n. 1, p. 16-29, 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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108.Imagem marcado/desmarcadoRIBEIRO, M. E. R.; BARBOSA, R. S.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; FISCHER, V.; SEDREZ, F. da S.; SANTOS, C. S. dos S.; WERNCKE, D.; GOMES, J. F.; STUMPF JUNIOR, W. Relação do leite instável não ácido (LINA) com a contagem de células somáticas (CCS) sob diferentes dietas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUALIDADE DO LEITE, 4., 2010, Florianópolis. Anais... Florianópolis: CBQL, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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109.Imagem marcado/desmarcadoPORCIUNCULA, G. C. da; FISCHER, V.; COSTA, J. A. A. da; FERNANDES, P. B.; GRUSKA, J. F.; FERREIRA, M. B.; ESCOBAR, R. B. de S. V.; GAMES, N. G. R. Teste de Arena para avaliação do temperamento de ovelhas pantaneiras. In: SIMPÓSIO DE OVINOCULTURA DA UEL, 4., [2016], Londrina. [Resumos...]. Londrina: UEL, [2016] 1 f.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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110.Imagem marcado/desmarcadoGABBI, A. M.; KOLLING, G. J.; FISCHER, V.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; SILVA, M. V. G. B.; CUNHA, C. S.; SANTOS, M. K. R.; PIMENTEL, C. M. M. Use of infrared thermography to estimate enteric methane production in dairy heifers. Quantitative InfraRed Thermography Journal, v. 19, n. 3, p. 187-195, 2022. Publicado online em 10 fev. 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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111.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; KLEIN, C. P.; AUGUST, P. M.; MATTÉ, C.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Milk production and hematological and antioxidant profiles of dairy cows supplemented with oregano and green tea extracts as feed additives. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 51, e20210150, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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