Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
25/02/1999 |
Data da última atualização: |
05/05/2004 |
Autoria: |
DOWLING, N. G.; GREENFIELD, S. M.; FISCHER, K. S. (ed.). |
Título: |
Sustainability of rice in the global food system. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Davis: Pacific Basin Study Center; Manila: IRRI, 1998. |
Páginas: |
404 p. |
ISBN: |
971-22-107-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Food security; Food systems; Rice production systems: challenges for rice research in Asia; Rice production systems: biodiversity; Economic considerations; Case studies. |
Palavras-Chave: |
Food; Global; Prodution; Sistema; Sustentabilidade; System. |
Thesagro: |
Alimento; Análise Econômica; Arroz; Biodiversidade; Oryza Sativa; Pesquisa; Produção. |
Thesaurus Nal: |
Asia; biodiversity; China; environment; India; rice. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01051nam a2200373 a 4500 001 1205522 005 2004-05-05 008 1998 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aDOWLING, N. G. 245 $aSustainability of rice in the global food system. 260 $aDavis: Pacific Basin Study Center; Manila: IRRI$c1998 300 $a404 p. 520 $aFood security; Food systems; Rice production systems: challenges for rice research in Asia; Rice production systems: biodiversity; Economic considerations; Case studies. 650 $aAsia 650 $abiodiversity 650 $aChina 650 $aenvironment 650 $aIndia 650 $arice 650 $aAlimento 650 $aAnálise Econômica 650 $aArroz 650 $aBiodiversidade 650 $aOryza Sativa 650 $aPesquisa 650 $aProdução 653 $aFood 653 $aGlobal 653 $aProdution 653 $aSistema 653 $aSustentabilidade 653 $aSystem 700 1 $aGREENFIELD, S. M. 700 1 $aFISCHER, K. S.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |