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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
18/08/2008 |
Data da última atualização: |
20/01/2023 |
Autoria: |
FISCHER, H. J.; ROBERTSON, A. H.; REYNOLDS, H. (ed.). |
Título: |
Official methods of analysis of the association of official agricultural chemists. |
Edição: |
8. ed. |
Ano de publicação: |
1955 |
Fonte/Imprenta: |
Washington, DC: Association of Official Agricultural Chemists, 1955. |
Páginas: |
1008 p. |
Descrição Física: |
il. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Agricultural liming materials; Fertilizers; Soils; Caustic poisons; Pesticides; Plants; Baking powders and baking chemicals; Beverages: Non-alcoholic and concentrates; Beverages: Distilled liquors; Beverages: Malt Beverages, Sirups and Extracts, and Brewing Materials; Beverages: Wines; Cacao Bean and its products; Cereal foods; Coffee and tea; Dairy products; Eggs and eggs products; Enzymes; Fish and other marine products; Flavoring extracts; Fruits and fruit products; Gelatin, dessert preparations, and mixes; Grain and stock feeds; Meat and meat products; Metals, other elements, and residues in foods; Nuts and nut products; Oils, fats, and waxes; Preservatives and artificial sweeteners; Spices and other condiments; Sugars and sugar products; Vegetable products, processed; Waters, Mineral, and Salt; Drugs; Cosmetics; Colloring matters; Extraneous materials: isolation; Microbiological methods; Microchemical methods; Nutritional adjuncts; Radioactivity; Spectroscopic methods; Standard solutions; Reference tables. |
Thesagro: |
Análise; Método; Química. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 5 | |
1. | | FORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; GARRATT, R. C.; COLNAGO, L. A. Conformations of Z19 and pennisetin proteins in solutin. . ACTIVIT REPORT. BRAZILIAN SYNCHROTRON LIGHT LABORATORY 2001, Campinas, p. 41-42, 2002.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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2. | | FORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; COLNAGO, L. A. Conformation of the Z19 prolamin by FTIR, NMR, and SAXS. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.22, n.1, p.121-126, jan. 2004.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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3. | | FORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; COLNAGO, L. A. Estudo estrutural das proteínas Z19 de milho e penisetina de milheto em solução por SAXS. In: REUNÃO ANUAL DE USUÁRIOS DO LNLS-LABORATÓRIO NACIONAL DE LUZ SÍNCROTRON, 12., 2002, Campinas. Resumos... [Campinas: LNLS, 2002]. p. 206.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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4. | | BUGS, M. R.; FORATO, L. A.; BORTOLETO-BUGS, R. K.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; WARD, R. J.; COLNAGO, L. A. Spectroscopy characterization and structural modeling of prolamin from maize and pearl millet. European Biophysics Journal, New York, v. 33, p. 335-343, 2004.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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5. | | SPOLIDORO, R. M.; GALIAN, C. E.; AUDY, J. L. N.; PAIXÃO CORTES, Z. M.; ANDRADE, M.; ARANHA, J. A. S.; AVINO, J. C.; BARON, R.; BERMÚDEZ, L. A.; BORDEAUX-REGO, A. C. G.; BRAGA COELHO, J. R.; DIAS, J. M. C. de S.; CERIONI, A.; CHIAPANI-SOUTO, M.; COLLERE, V.; CRAVEIRO, A.; DEFILIPPI, G.; SOUSA JUNIOR, R. T. de; FARIA, R. S.; FEIJO BARROSO, L.; FELLOWS, L.; FISCHER, H. A.; GARGIONE, L. A.; GODINHO, M. J. de F.; GRACIOSA, H. M. M.; GUIMARÃES, L.; GURGEL DO AMARAL, E.; HAMERA, A. A.; JACOBO, L. A.; KAKUTA, S.; LATTMANN, J. C. H.; LAHORGUE, M. A.; LOBÃO, M. W. N.; LOTUFO, R.; MATOS, W. S.; MAZAROLLO, C. F.; MOLINA, A.; MOSCHETTA, R. A.; NUNES, R. A.; OLIVEIRA, F. J. O.; PEREYRA, H. L.; POZENATO, J. C.; PRODANOV, C. C.; PUTTINI, R. S.; RAUPP, M. A.; RUMPF, R.; SABOYA, F.; SILVA, F. A.; SOTUYO, J.; TOMÁS, D. C. M.; TONHOLO, J.; VIOLA, I.; VIOLATO, C. A.; ZAMPIERI, N. L. V.; ZORZI, I. New horizons for science and technology parks: a brazilian - argentinean perspective. In: IASP WORLD CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY PARKS, 27., 2010, Daedeok Innopolis, Korea. Proceedings... [Malaga], IASP, 2010. il., color.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 5 | |
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