|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. | | COLHO, E. M.; HAAS, I. C. da S.; AZEVEDO, L. C. de; BASTOS, D. C.; FEDRIGO, I. M. T.; LIMA, M. dos S; AMBONI, R. D. de M. C. Multivariate chemometric analysis for the evaluation of 22 citrus fruits growing in Brazil's semi-arid region. Journal of Food Composition and Analysis, v. 101, 103964, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
| |
4. | | PRESTES, A. A.; SILVEIRA, M. F.; CANELLA, M. H. M.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; FERREIRA, A. L. A.; AMBONI, R. D. de M. C.; FEDRIGO, I. M. T.; HERNÁNDEZ, E.; PRUDENCIO, E. S. Whey block freeze concentration aiming a functional fermented lactic beverage with the addition of probiotic and guabiroba pulp (Campomanesia xanthocarpa O. Berg), a native Brazilian fruit. Food Science and Technology, v. 43, e26923, p. 1-9, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
| |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | MOURA, M. F.; SILVA, N. da; HOFFMANN, M. I. M.; PAVAN, M. A.; KRAUSE-SAKATE, R. Reaction of lettuce genotypes to Lettuce mosaic virus-Most (LMV-Most) and characterization of the translation factor eIF4E. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 1, p. 125-129, jan. 2018. Notas Científicas.
Título em português: Reação de genótipos de alface ao Lettuce mosaic virus-Most (LMV-Most) e caracterização do fator de tradução eIF4E.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|