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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoDELBEM, A. C. B.; FANTINI, L. E.; LARA, J. A. F. de. Processo de marinação de filés de surubim. Corumbá: Embrapa Pantanal, 2013. 4 p. (Embrapa Pantanal. Circular Técnica, 105).

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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2.Imagem marcado/desmarcadoRODRIGUES, R. A.; NUNES, C. da S.; FANTINI, L. E.; KASAI, R. Y. D.; OLIVEIRA, C. A. L.; HISANO, H.; CAMPOS, C. M. de. Dietary ascorbic acid influences the intestinal morphology and hematology of hybrid sorubim catfish (Pseudoplatystoma reticulatum × P. corruscans). Aquaculture International, v. 26, n. 1, p. 1-11, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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3.Imagem marcado/desmarcadoFANTINI, L. E.; LARA, J. A. F. de; DELBEM, A. C. B.; USHIZIMA, T. T.; POVH, J. A.; CAMPOS, C. M. de. Quality attributes and properties of surubim (Pseudoplatystoma spp.) meat. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 36, n. 6, p. 3957-3964, nov./dez. 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  22/01/2021
Data da última atualização:  22/01/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 5
Autoria:  FIDELIS, R. R.; SERAGLIO, N. A.; RAUBER, W. A.; MARQUES, K. R.; BORTOLON, L.; BORTOLON, E. S. O.; TAVARES, A. T.; ROTILI, E. A.; FREITAS, G. A. de; SOUZA, W. R. de; BARROS, H. B.; LEAL, T. H. V. L.; SOUSA, P. L. R.; BURIN, L. X.
Afiliação:  RODRIGO RIBEIRO FIDELIS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; NATAN ANGELO SERAGLIO, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; WAGNER AUGUSTO RAUBER, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; KLEYCIANNE RIBEIRO MARQUES, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; LEANDRO BORTOLON, CNPASA; ELISANDRA SOLANGE OLIVEIRA BORTOLON, CNPASA; ALINE TORQUATO TAVARES, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; ELIANE APARECIDA ROTILI, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; GILSON ARAUJO DE FREITAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; WANESSA ROCHA DE SOUZA, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; HELIO BANDEIRA BARROS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; TIAGO HENRICK VIANA LEAL, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; PEDRO LUCCA REIS SOUSA, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS; LUCAS XAUBET BURIN, UNIVERSIDADE FEDERAL DO TOCANTINS.
Título:  Kinetin and nitrogen in agronomic characteristics of soybean.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  American Scientific Research Journal for Engineering, Technology, and Sciences, v. 69, n. 1, p. 113-120, 2020.
ISSN:  2313-4402
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this work was to evaluate the application of kinetin associated with nitrogen in coverage on the agronomic characteristics and soybean yield. In the 2016/2017 harvest, a 6x2 factorial scheme was used, six doses of kinetin (0; 0.30; 0.60; 0.90; 1.20; 1.50 g ha−1) and two doses of N (20 and 40 kg ha−1) and in the 2017/2018 harvest, factorial scheme 5x2 was used, five doses of kinetin (0; 0.25; 0.75; 1.00; 1.25 g ha−1) and two doses of N (20 and 40 kg ha−1). Agronomic plant height characteristics, first pod insertion height, number of grains per plant, number of pods per plant, number of grains per pod, number of grains per pod, hundred-grain mass and grain yield were evaluated. The use of N alone and associated with kinetin increased the number of pods and grains in the 2016/2017 harvest. In the 2017/2018 crop, kinetin caused a reduction of 8.9% at plant height and N caused an increase in plant height and first pod insertion and reduced the number of pods and grains per plant, grains per pods and productivity.
Palavras-Chave:  Phytoregulator.
Thesagro:  Características Agronômicas; Glycine Max; Nitrogênio; Nutrição Vegetal; Soja.
Thesaurus NAL:  Cytokines; Mineral fertilizers; Soybeans.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/220529/1/asrhets-2020-2.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA1001 - 1UPCAP - DD20202020
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