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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | HERRERA, H. M.; F. L. ROCHA.; LISBOA, C. V.; RADEMAKER, V.; MOURAO, G. de M.; JANSEN, A. M. Food web connections and the transmission cycles of Trypanosoma cruzi and Trypanosoma evansi (Kinetoplastida, Trypanosomatidae) in the PantanalRegion, Brazil. Transactions of the Royal Society of Tropical Medicine and Hygiene, v.7, n. 105, p. 380 -387, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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3. |  | MANTELATTO, F. L.; TORATI, L. S.; PILEGGI, L. G.; MOSSOLIN, E. C.; TEROSSI, M.; CARVALHO, F. L.; ROCHA, S. S. da; MAGALHÃES, C. Avaliação dos camarões atiídeos (Decapoda: Atyidae). In: PINHEIRO, M.; BOOS, H. (Org.). Livro vermelho dos crustáceos do Brasil: avaliação 2010-2014. Porto Alegre: Sociedade Brasileira de Carcinologia, 2016. p. 93-102. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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5. |  | RAMOS, E. T. de A.; OLIVARES, F. L.; ROCHA, L. O. da; SILVA, R. F. da; CARMO, M. G. F. do; LOPES, M. T. G.; MENESES, C. H. S. G.; VIDAL, M. S.; BALDANI, J. I. The effects of gluconacin on bacterial tomato pathogens and protection against Xanthomonas perforans, the causal agent of bacterial spot disease. Plants, v. 12, 3208, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | HERRERA, H. M.; F. L. ROCHA.; LISBOA, C. V.; RADEMAKER, V.; MOURAO, G. de M.; JANSEN, A. M. Food web connections and the transmission cycles of Trypanosoma cruzi and Trypanosoma evansi (Kinetoplastida, Trypanosomatidae) in the PantanalRegion, Brazil. Transactions of the Royal Society of Tropical Medicine and Hygiene, v.7, n. 105, p. 380 -387, 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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3. |  | MANTELATTO, F. L.; TORATI, L. S.; PILEGGI, L. G.; MOSSOLIN, E. C.; TEROSSI, M.; CARVALHO, F. L.; ROCHA, S. S. da; MAGALHÃES, C. Avaliação dos camarões atiídeos (Decapoda: Atyidae). In: PINHEIRO, M.; BOOS, H. (Org.). Livro vermelho dos crustáceos do Brasil: avaliação 2010-2014. Porto Alegre: Sociedade Brasileira de Carcinologia, 2016. p. 93-102.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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5. |  | RAMOS, E. T. de A.; OLIVARES, F. L.; ROCHA, L. O. da; SILVA, R. F. da; CARMO, M. G. F. do; LOPES, M. T. G.; MENESES, C. H. S. G.; VIDAL, M. S.; BALDANI, J. I. The effects of gluconacin on bacterial tomato pathogens and protection against Xanthomonas perforans, the causal agent of bacterial spot disease. Plants, v. 12, 3208, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 5 | |
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