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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
01/07/2003 |
Data da última atualização: |
01/07/2003 |
Autoria: |
EMBRAPA. Centro Nacional de Pesquisa de Gado de Corte. |
Título: |
Embrapa Gado de Corte: pesquisa vegetal. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Campo Grande, [2001?]. |
Páginas: |
Folder. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Forrageira. |
Thesagro: |
Gado de Corte; Gramínea; Instituição de Pesquisa; Leguminosa; Pastagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00496nam a2200181 a 4500 001 1245509 005 2003-07-01 008 2001 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aEMBRAPA. Centro Nacional de Pesquisa de Gado de Corte. 245 $aEmbrapa Gado de Corte$bpesquisa vegetal. 260 $aCampo Grande, [2001?].$c2001 300 $aFolder. 650 $aGado de Corte 650 $aGramínea 650 $aInstituição de Pesquisa 650 $aLeguminosa 650 $aPastagem 653 $aForrageira
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; SILVA, J. B. G. D.; PEREIRA, L. F. P.; BENASSI, M. T. |
Afiliação: |
CÍNTIA S. G. KITZBERGER, IAPAR/UEL; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; JOÃO B. G. D. SILVA, Centro Tecnológico Cocari; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC; MARTA T. BENASSI, UEL. |
Título: |
Diversity between coffea arabica cultivar: organic acids composition. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 108 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The content of organic acids s in coffees is affected by factors such as variety and local of growing of coffees, roasting process (temperature and time), brewing process, storage time of the coffee beverage affect. Quinic, malic, citric, acetic, latic and clorogenic (5-ACQ) acids were the most important compounds of this class in green and roasted coffees. The content of organic acids for traditional cultivars (Bourbon, Catuaí and Icatu) and modern crosses (Iapar 59, IPRs 97, 98, 99, 100, 101, 102 103, 104, 105, 106, 107 and 108) were studied in order to correlate the acids profile and the genetic background of coffees. All coffees grown in the same edapho-climatic conditions and processing operations were standardized. |
Palavras-Chave: |
Coffee; Organic Acids. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01399nam a2200193 a 4500 001 1946226 005 2013-01-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aKITZBERGER, C. S. G. 245 $aDiversity between coffea arabica cultivar$borganic acids composition.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee$c2012 300 $ap. 108 520 $aThe content of organic acids s in coffees is affected by factors such as variety and local of growing of coffees, roasting process (temperature and time), brewing process, storage time of the coffee beverage affect. Quinic, malic, citric, acetic, latic and clorogenic (5-ACQ) acids were the most important compounds of this class in green and roasted coffees. The content of organic acids for traditional cultivars (Bourbon, Catuaí and Icatu) and modern crosses (Iapar 59, IPRs 97, 98, 99, 100, 101, 102 103, 104, 105, 106, 107 and 108) were studied in order to correlate the acids profile and the genetic background of coffees. All coffees grown in the same edapho-climatic conditions and processing operations were standardized. 653 $aCoffee 653 $aOrganic Acids 700 1 $aSCHOLZ, M. B. S. 700 1 $aSILVA, J. B. G. D. 700 1 $aPEREIRA, L. F. P. 700 1 $aBENASSI, M. T.
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Embrapa Café (CNPCa) |
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