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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
09/02/2006 |
Data da última atualização: |
17/02/2006 |
Autoria: |
FRANCO, D. F.; ELIAS, M. C.; MAGALHÃES JUNIOR, A. M. |
Título: |
Parâmetros industriais para parboilização de arroz tipo japônico, da Cv. formosa. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2001. |
Páginas: |
2 p. |
Série: |
(Embrapa Clima Temperado. Recomendação técnica, 33). |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Arroz; Identificação; Oryza Sativa; Parboilização. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00588nam a2200193 a 4500 001 1117221 005 2006-02-17 008 2001 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aFRANCO, D. F. 245 $aParâmetros industriais para parboilização de arroz tipo japônico, da Cv. formosa. 260 $aPelotas: Embrapa Clima Temperado$c2001 300 $a2 p. 490 $a(Embrapa Clima Temperado. Recomendação técnica, 33). 650 $aArroz 650 $aIdentificação 650 $aOryza Sativa 650 $aParboilização 700 1 $aELIAS, M. C. 700 1 $aMAGALHÃES JUNIOR, A. M.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
14/02/2003 |
Data da última atualização: |
14/02/2003 |
Autoria: |
CARRÃO-PANIZZI, M. C.; FAVONI, S. P. de G.; KIKUCHI, A. |
Título: |
Extraction time for soybean isoflavone determination. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v.45, n. 4, p. 515-518, Dec. 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Studies were carried out on the optimization of the extraction procedures for isoflavones determination in soybean by HPLC. Isoflavones were extracted from 100 mg samples of full fat soybean flour "Kinako" (milled toasted grains). Recovery of average total isoflavones was higher when extraction was performed with agitation(217.2 mg/100g), than without agitation(191.0 mg/100g). Isoflavone extraction without agitation for 1,4, 20 and 24 hours, were equally efficient for total and individual compounds. These results suggested that an efficient isoflavone recovery could be achieved with extraction for one hour with agitation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.scielo.br/pdf/babt/v45n4/15251.pdf
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Marc: |
LEADER 01069naa a2200145 a 4500 001 1463538 005 2003-02-14 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARRÃO-PANIZZI, M. C. 245 $aExtraction time for soybean isoflavone determination. 260 $c2002 520 $aStudies were carried out on the optimization of the extraction procedures for isoflavones determination in soybean by HPLC. Isoflavones were extracted from 100 mg samples of full fat soybean flour "Kinako" (milled toasted grains). Recovery of average total isoflavones was higher when extraction was performed with agitation(217.2 mg/100g), than without agitation(191.0 mg/100g). Isoflavone extraction without agitation for 1,4, 20 and 24 hours, were equally efficient for total and individual compounds. These results suggested that an efficient isoflavone recovery could be achieved with extraction for one hour with agitation. 700 1 $aFAVONI, S. P. de G. 700 1 $aKIKUCHI, A. 773 $tBrazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba$gv.45, n. 4, p. 515-518, Dec. 2002.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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