Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
24/07/1992 |
Data da última atualização: |
08/09/2010 |
Autoria: |
DROSDOFF, M. (Ed.). |
Título: |
World food issues. |
Edição: |
2.ed. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
Ithaca: Cornell University, 1984. |
Páginas: |
116 p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Perspectives of the world food situation; Land resources and world food issues; A unifield view of earth's climate; Managing water resources for food production; Future directions for food crop breeding programs; Plant protection in developing countries: alternative strategies; The need to know about animals; Machines and food production; Proper care of food after harvest; International nutrition problems and policies; Agricultural research and technology transfer for food production: what strategies are appropriate?; Who "moves" the farmer: rethinking extension's role; Some issues in agrarian reform; "Rubber or rice?"-the dilemma of many developing nations; International food aid; Organization, administration, and farmer participation; Annotated bibliography relating to world food issues. |
Palavras-Chave: |
Alimentos; Aspecto econômico; Aspectos economicos; Fitossanidade; Food; Melhoramento genético; Mundial; Perspectiva; Producao mundial. |
Thesagro: |
Agricultura; Alimento; Colheita; Economia Agrícola; Melhoramento; Pesquisa; Produção; Produção Agrícola; Produção de Alimentos; Reforma Agrária; Tecnologia. |
Thesaurus Nal: |
Agriculture; technology. |
Categoria do assunto: |
-- Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 01762nam a2200397 a 4500 001 1215410 005 2010-09-08 008 1984 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aDROSDOFF, M. (Ed.). 245 $aWorld food issues. 250 $a2.ed. 260 $aIthaca: Cornell University$c1984 300 $a116 p. 520 $aPerspectives of the world food situation; Land resources and world food issues; A unifield view of earth's climate; Managing water resources for food production; Future directions for food crop breeding programs; Plant protection in developing countries: alternative strategies; The need to know about animals; Machines and food production; Proper care of food after harvest; International nutrition problems and policies; Agricultural research and technology transfer for food production: what strategies are appropriate?; Who "moves" the farmer: rethinking extension's role; Some issues in agrarian reform; "Rubber or rice?"-the dilemma of many developing nations; International food aid; Organization, administration, and farmer participation; Annotated bibliography relating to world food issues. 650 $aAgriculture 650 $atechnology 650 $aAgricultura 650 $aAlimento 650 $aColheita 650 $aEconomia Agrícola 650 $aMelhoramento 650 $aPesquisa 650 $aProdução 650 $aProdução Agrícola 650 $aProdução de Alimentos 650 $aReforma Agrária 650 $aTecnologia 653 $aAlimentos 653 $aAspecto econômico 653 $aAspectos economicos 653 $aFitossanidade 653 $aFood 653 $aMelhoramento genético 653 $aMundial 653 $aPerspectiva 653 $aProducao mundial
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |