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Registros recuperados : 14 | |
8. |  | MOLINA, Y. C.; DÓRIA, J.; SEPÚLVEDA, A. M. G.; CARVALHO, L. Q.; PASQUAL, M.; JESUS, E. da C. Biotization with plant growth-promoting bacteria benefits the survival and production of potato (Solanum tuberosum L.) In vitro and In vivo. Horticulturae, v. 11, n. 4, p. e393, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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9. |  | SILVA, L. I. da; OLIVEIRA, I. P. de; JESUS, E. da C.; PEREIRA, M. C.; PASQUAL, M.; ARAUJO, R. C. de; DORIA, J. Fertilizer of the future: beneficial bacteria promote strawberry growth and yield and may reduce the need for chemical fertilizer. Agronomy, v. 12, n. 10, 2465, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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11. |  | REZENDE, R. A. L. S.; RODRIGUES, F. A.; RAMOS, V. de O.; MARTINS, A. D.; PASQUAL, M.; BRAGA JUNIOR, R. A.; LUZ, J. M. Q.; DÓRIA, J. Trypsin inhibitor in Enterolobium contortisiliquum calli grown in the presence of plant growth regulators. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e02667, 2022. Título em português: Inibidores de tripsina em calos de Enterolobium contortisiliquum cultivados na presença de reguladores de crescimento de plantas. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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14. |  | BACILIERI, F. S.; SOUZA, A. V. de; LUZ, J. M. Q.; OLIVEIRA, R. C. de; SILVA, H. F. de J.; REZENDE, R. A. L. S.; PASQUAL, M.; DÓRIA, J. Multiplication, morphogenesis and foliar abscision of Schinopsis brasiliensis Engl. in vitro. Boletín Latinoamericano y del Caribe de Plantas Medicinales y Aromáticas, v. 22, n. 2, p. 224-236, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 14 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | JESUS, M. S. C.; LAUDEAUZER, C. M; E. C. O. Braga; SANTIAGO, M. C. P. A.; NASCIMENTO, L. S. M.; GOUVÊA, A. C. M. S.; PACHECO, S.; BORGUINI, R. G.; GUERRA, J. G. M.; ESPINDOLA, J. A. A.; Pereira, H. M. G.; GODOY, R. L. O. Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato. In: INTERNATIONAL WORKSHOP BIOACTIVE COMPOUNDS, 1., Campinas. From food science to human nutrition. Campinas: Unicamp, 2016. 2 p. IWBC.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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