Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
06/05/2002 |
Data da última atualização: |
06/05/2002 |
Autoria: |
DIAZ, M. T.; VELASCO, S.; CANEQUE, V.; LAUZURICA, S.; RUIZ DE HUIDOBRO, F.; PEREZ, C.; GONZALEZ, J.; MANZANARES, C. |
Título: |
Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat quality. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Small Ruminant Research, v.43, n.3, p.257-268, 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Acidos graxos; Lamb; Pasture; Peso ao abate. |
Thesagro: |
Carne; Cordeiro; Ovino; Pastagem; Qualidade. |
Thesaurus Nal: |
fatty acids; meat quality; slaughter weight. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00874naa a2200337 a 4500 001 1528272 005 2002-05-06 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDIAZ, M. T. 245 $aUse of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat quality. 260 $c2002 650 $afatty acids 650 $ameat quality 650 $aslaughter weight 650 $aCarne 650 $aCordeiro 650 $aOvino 650 $aPastagem 650 $aQualidade 653 $aAcidos graxos 653 $aLamb 653 $aPasture 653 $aPeso ao abate 700 1 $aVELASCO, S. 700 1 $aCANEQUE, V. 700 1 $aLAUZURICA, S. 700 1 $aRUIZ DE HUIDOBRO, F. 700 1 $aPEREZ, C. 700 1 $aGONZALEZ, J. 700 1 $aMANZANARES, C. 773 $tSmall Ruminant Research$gv.43, n.3, p.257-268, 2002.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|