|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
02/02/2005 |
Data da última atualização: |
25/09/2010 |
Autoria: |
CASSETI, V.; DIAS, R. R.; BORGES, R. S. T. |
Título: |
Geomorfologia da Folha SB.22-X-D (Marabá)-Estado do Tocantins. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Palmas: SEPLAN, DZE, 2002. |
Páginas: |
27 p. |
Série: |
(ZEE-Tocantins/Bico do Papagaio/Geomorfologia, v.1/5). |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Projeto de Gestão Ambiental Integrada - Bico do Papagaio. Zoneamento Ecológico-Econômico. Inclui mapa em escala 1:250.000. Texto explicativo organizado por Ricardo Ribeiro Dias e Rodrigo Sabino Teixeira Borges. |
Palavras-Chave: |
Política de recurso natural. |
Thesagro: |
Ecologia; Economia; Fisiografia; Relevo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00802nam a2200217 a 4500 001 1406372 005 2010-09-25 008 2002 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aCASSETI, V. 245 $aGeomorfologia da Folha SB.22-X-D (Marabá)-Estado do Tocantins. 260 $aPalmas: SEPLAN, DZE$c2002 300 $a27 p. 490 $a(ZEE-Tocantins/Bico do Papagaio/Geomorfologia, v.1/5). 500 $aProjeto de Gestão Ambiental Integrada - Bico do Papagaio. Zoneamento Ecológico-Econômico. Inclui mapa em escala 1:250.000. Texto explicativo organizado por Ricardo Ribeiro Dias e Rodrigo Sabino Teixeira Borges. 650 $aEcologia 650 $aEconomia 650 $aFisiografia 650 $aRelevo 653 $aPolítica de recurso natural 700 1 $aDIAS, R. R. 700 1 $aBORGES, R. S. T.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
31/03/2021 |
Data da última atualização: |
31/03/2021 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MARTINS, A. M. D.; CARVALHO, C. W. P. de; TROMBETE, F. M.; RODRIGUES, J. A. S.; MENEZES, C. B. de. |
Afiliação: |
AMANDA M. D. MARTINS, UFRRJ; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; FELIPE MACHADO TROMBETE; JOSE AVELINO SANTOS RODRIGUES, CNPMS; CICERO BESERRA DE MENEZES, CNPMS. |
Título: |
Millet as alternative cereal for developing food prducts in the brazilian diet. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: ICC INTERNATIONAL CEREAL AND BREAD CONGRESS, 16., 2021, Online conference. Book of Abstracts. Viena: International Association for Cereal Science and Technology, 2021. p. 123. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Palestra. Session 3 Alternative Grain Crops; P-3.1; ICBC2021. |
Conteúdo: |
Pennisetum glaucum (L.) R. Br also known as pearl millet is a gluten-free millet cereal mainly cultivated in the Brazilian Savannah covering an estimated area of 4.5 million hectares. The main purpose of this crop is for soil management or green soil incorporation between rotational crop systems. Pearl millet grains can be watery cooked and flours can be obtained after griding. Millet flours can be used in formulations of different products such as: baked products, porridges, cookies, ready-to-eat snacks, non-dairy fermented beverages, biscuits, pastes and kibbeh (Taylor et al., 2014). |
Thesaurus NAL: |
Extrusion. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01330nam a2200181 a 4500 001 2131007 005 2021-03-31 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMARTINS, A. M. D. 245 $aMillet as alternative cereal for developing food prducts in the brazilian diet.$h[electronic resource] 260 $aIn: ICC INTERNATIONAL CEREAL AND BREAD CONGRESS, 16., 2021, Online conference. Book of Abstracts. Viena: International Association for Cereal Science and Technology, 2021. p. 123.$c2021 500 $aPalestra. Session 3 Alternative Grain Crops; P-3.1; ICBC2021. 520 $aPennisetum glaucum (L.) R. Br also known as pearl millet is a gluten-free millet cereal mainly cultivated in the Brazilian Savannah covering an estimated area of 4.5 million hectares. The main purpose of this crop is for soil management or green soil incorporation between rotational crop systems. Pearl millet grains can be watery cooked and flours can be obtained after griding. Millet flours can be used in formulations of different products such as: baked products, porridges, cookies, ready-to-eat snacks, non-dairy fermented beverages, biscuits, pastes and kibbeh (Taylor et al., 2014). 650 $aExtrusion 700 1 $aCARVALHO, C. W. P. de 700 1 $aTROMBETE, F. M. 700 1 $aRODRIGUES, J. A. S. 700 1 $aMENEZES, C. B. de
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|