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| Registros recuperados : 13 | |
| 1. |  | SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M. Macauba (Acrocomia ssp.) fruits:a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safery, v. 24, e70097, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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| 3. |  | MUTCHAMUA, H. H. G.; DI LUCCIO, M.; HOLLAS, C. E.; VENTURIN, B.; TREICHEL, H.; KUNZ, A. Desassoreamento de lagoas de tratamento de efluentes via desnitrificação. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS AGROPECUÁRIOS E AGROINDUSTRIAIS, 6., 2019, Florianópolis, SC. Anais... Concórdia: Sbera/Embrapa, 2019. p. 25-28.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 4. |  | SANTIN, M. M.; TREICHEL, H.; VALDUGA, E.; CABRAL, L. M. C.; DI LUCCIO, M. Evaluation of enzymatic treatment of peach juice using response surface methodology. Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 88, n. 3, p. 507-512, feb. 2008.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de. Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. Journal of Texture Studies, Westport, v. 47, n. 1, p. 14-23, 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| 7. |  | SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. K. dos; RODRIGUES, D; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M. An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil. In: CONGRESSO DE ÓLEOS E GORDURAS, 7., 2024, São Paulo, SP. [Anais...] São Paulo: Sociedade Brasileira de Óleos e Gorduras, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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| 8. |  | SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. International Food Research Journal, v. 23, n. 5, p. 2079-2087, 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| 10. |  | SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. DOS S.; MOTTA, I. P.; SILVA JUNIOR, W. P. DA S.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M. Aqueous-based extractions of Macauba (Acrocomia Aculeata) pulp oil: process optimization, scale-up reproducibility, and oil quality. ACS Food Science & Technology, Oct. 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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| 12. |  | SANTOS, L. K. dos; LOPES, G. D.; RODRIGUES, N. S.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.; RODRIGUES, D. de S.; FAVARO, S. P. Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade. In: CONGRESSO INTERNACIONAL, 1.; CONGRESSO NACIONAL DA MACAÚBA, 2., 2024, Campinas. [Anais...] Campinas: Instituto Agronômico de Campinas, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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| 13. |  | GASPARETO, T. C.; SCAPINI, T.; VENTURIN, B.; TÁPPARO, D. C.; CAMARGO, A. F.; DI LUCCIO, M.; VALERIO, A.; FAVRETTO, R.; ANTES, F. G.; STEINMETZ, R. L. R.; TREICHEL, H.; KUNZ, A. Pre-treatment strategies for value addition in poultry litter. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 8, n. 477, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 13 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | GONÇALVES, D.; GABRIEL, J. E.; MADEIRA, H. M. F.; SCHUHLI, G. S. e; VICENTE, V. A. New method for early detection of two random amplified polymorphic DNA (RAPD) groups of Staphylococcus aureus causing bovine mastitis infection in Paraná State, Brazil. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 53, n. 2, p. 353-360, Mar./Apr. 2010.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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