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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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21.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; ROSENTHAL, A. Adaptação de metodologia para pesquisa exploratória em estudos do consumidor: percepções sobre suco de manga obtido por alta pressão hidrostática e suco comercial. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2008. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado técnico, 133).

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22.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; CASOTTI, L. Brazilian meals. MEISELMAN, H. L. (Ed.). Meals in science and practice: interdisciplinary research and business applications. Boca Raton: CRC Press; Oxford: Woodhead Pub., c2009. p. 377-393.

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23.Imagem marcado/desmarcadoARES, G.; DELIZA, R. Identifying important package features of milk desserts using free listing and word association. Food Quality and Preference, v. 21, p. 621-628, 2010.

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24.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; ROSENTHAL, A. Inovação e o consumidor. In: ROSENTHAL, A. (Ed.). Tecnologia de alimentos e inovação: tendências e perspectivas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2008. cap. 6, p. 73-90.

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25.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R. (coord.). Novas metodologias de caracterização sensorial. Rio de Janeiro: [Embrapa Agroindústria de Alimentos], 2014. 21 p.

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26.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, C.; DELIZA, R. Improving nutritional quality of school meals through biofortification: are the food liked by children? In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P2.147].

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27.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MACFIE, H. Effects of package image on the expected and perceived liking for passion-fruit juice. In: PRODUCT INFORMATION ADN FOOD ACCEPTANCE WORKSHOP, 1995, Helsinki, Finlandia. Abstracts... Helsinki, 1995.

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28.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MARTINELI, M. The effect of defective beans on the sensory profile of coffee beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Beijing: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 456. TS20-61.

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29.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; ARES, G. Consumer perception of novel technologies. In: ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; WELTI-CHANES, J.; BARBOSA-CÁNOVAS, G. (Ed.). Fruit Preservation: Novel and Conventional Technologies. New York: Springer, 2018. xv, 532 p. il. (Food Engineering Series). Cap. 1. p. 1-20.

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30.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, D.; DELIZA, R. Comparison of consumer-based methodologies for optimizing the development of new products: A case study with probiotic chocolate flavored milk. Food Science and Technology International, p. 1-15. First Published November 24, 2020.

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31.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; BUSSOTTI, S. Segmentando e interpretando a preferencia do consumidor atraves do mapa da preferencia. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.1, p.3.178, 2000.

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32.Imagem marcado/desmarcadoROSENTHAL, A.; DELIZA, R. Tecnologias emergentes de processamento de alimentos. In: ROSENTHAL, A. (Ed.). Tecnologia de alimentos e inovação: tendências e perspectivas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2008. cap. 8, p. 103-116.

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33.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MARTINELI, M. Perfil sensorial de blends da bebida de café preparados com diferentes adições de grãos com defeitos. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2007. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 115).

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34.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MacFIE, H. Product packaging and branding. In: FREWER, L. J.; RISVIK, E.; SCHIFFERSTEIN, H. (Ed.). Food, people and society: a european perspective of consumers food choices. Berlin: Springer, 2001. p. 55-72.

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35.Imagem marcado/desmarcadoVIT, P.; DELIZA, R. Sensory discrimination of genuine and false honeys by native Kichwa assesors from Rio Chico, Pastaza province, Ecuador. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P2.233]. Disponibilizado pelo editor mediante login e senha.

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36.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; VIT, P. Sensory evaluation of stingless bee pot-honey. In: VIT, P.; PEDRO, S. R. M.; ROUBIK, D. W. (Ed.). Pot-honey: a legacy of stingless bees. New York: Springer, 2013. cap. 24, p. 349-361.

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37.Imagem marcado/desmarcadoARES, G.; DELIZA, R. Studying the influence of package shape and colour on consumer expectations of milk desserts using word association and conjoint analysis. Food Quality and Preference, v. 21, p. 930-937, 2010.

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38.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; SGARBIERI, V. C. Formulation and characterization of cream soup based on dehydrated sweet corn. In: IFT ANNUAL MEETING, 1990, Anaheim. Abstracts... Anaheim, 1990. p. 122.

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39.Imagem marcado/desmarcadoNOBREGA, L.; ARES, G.; DELIZA, R. Are nutritional warnings more efficient than claims in shaping consumers' healthfulness perception? Food Quality and Preference, n. 79, 103749, 2020. 10 p.

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40.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; COSTA, M. C.; ROSENTHAL, A. Adaptacao e validacao de metodologias para o desenvolvimento de estudos com o consumidor brasileiro. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.1 , p.3.179, 2000.

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21.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; ARES, G. Consumer perception of novel technologies. In: ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; WELTI-CHANES, J.; BARBOSA-CÁNOVAS, G. (Ed.). Fruit Preservation: Novel and Conventional Technologies. New York: Springer, 2018. xv, 532 p. il. (Food Engineering Series). Cap. 1. p. 1-20.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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22.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; CASOTTI, L. Brazilian meals. MEISELMAN, H. L. (Ed.). Meals in science and practice: interdisciplinary research and business applications. Boca Raton: CRC Press; Oxford: Woodhead Pub., c2009. p. 377-393.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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23.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, D.; DELIZA, R. Comparison of consumer-based methodologies for optimizing the development of new products: A case study with probiotic chocolate flavored milk. Food Science and Technology International, p. 1-15. First Published November 24, 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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24.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, C.; DELIZA, R. Improving nutritional quality of school meals through biofortification: are the food liked by children? In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P2.147].
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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25.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; ROSENTHAL, A. Inovação e o consumidor. In: ROSENTHAL, A. (Ed.). Tecnologia de alimentos e inovação: tendências e perspectivas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2008. cap. 6, p. 73-90.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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26.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MARTINELI, M. The effect of defective beans on the sensory profile of coffee beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Beijing: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 456. TS20-61.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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27.Imagem marcado/desmarcadoARES, G.; DELIZA, R. Identifying important package features of milk desserts using free listing and word association. Food Quality and Preference, v. 21, p. 621-628, 2010.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
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28.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MACFIE, H. Effects of package image on the expected and perceived liking for passion-fruit juice. In: PRODUCT INFORMATION ADN FOOD ACCEPTANCE WORKSHOP, 1995, Helsinki, Finlandia. Abstracts... Helsinki, 1995.
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29.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MacFIE, H. Product packaging and branding. In: FREWER, L. J.; RISVIK, E.; SCHIFFERSTEIN, H. (Ed.). Food, people and society: a european perspective of consumers food choices. Berlin: Springer, 2001. p. 55-72.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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30.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; MARTINELI, M. Perfil sensorial de blends da bebida de café preparados com diferentes adições de grãos com defeitos. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2007. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 115).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
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31.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; BUSSOTTI, S. Segmentando e interpretando a preferencia do consumidor atraves do mapa da preferencia. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.1, p.3.178, 2000.
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32.Imagem marcado/desmarcadoVIT, P.; DELIZA, R. Sensory discrimination of genuine and false honeys by native Kichwa assesors from Rio Chico, Pastaza province, Ecuador. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [P2.233]. Disponibilizado pelo editor mediante login e senha.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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33.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; VIT, P. Sensory evaluation of stingless bee pot-honey. In: VIT, P.; PEDRO, S. R. M.; ROUBIK, D. W. (Ed.). Pot-honey: a legacy of stingless bees. New York: Springer, 2013. cap. 24, p. 349-361.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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34.Imagem marcado/desmarcadoARES, G.; DELIZA, R. Studying the influence of package shape and colour on consumer expectations of milk desserts using word association and conjoint analysis. Food Quality and Preference, v. 21, p. 930-937, 2010.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
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35.Imagem marcado/desmarcadoROSENTHAL, A.; DELIZA, R. Tecnologias emergentes de processamento de alimentos. In: ROSENTHAL, A. (Ed.). Tecnologia de alimentos e inovação: tendências e perspectivas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2008. cap. 8, p. 103-116.
Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico
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36.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; SGARBIERI, V. C. Formulation and characterization of cream soup based on dehydrated sweet corn. In: IFT ANNUAL MEETING, 1990, Anaheim. Abstracts... Anaheim, 1990. p. 122.
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37.Imagem marcado/desmarcadoLIMA, M.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. Avaliação de diferentes modelos de rotulagem nutricional pelo consumidor. In: FÓRUM DE PÓS-GRADUAÇÃO DA UNIVERSIDADE FEDERAL RURAL DO RIO DE JANEIRO, 9., 2014, Seropédica. A ética na pesquisa: anais. Seropédica: Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, 2014. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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38.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; COSTA, M. C.; ROSENTHAL, A. Adaptacao e validacao de metodologias para o desenvolvimento de estudos com o consumidor brasileiro. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.1 , p.3.179, 2000.
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39.Imagem marcado/desmarcadoNOBREGA, L.; ARES, G.; DELIZA, R. Are nutritional warnings more efficient than claims in shaping consumers' healthfulness perception? Food Quality and Preference, n. 79, 103749, 2020. 10 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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40.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; LIMA, M. F.; ROSENTHAL, A. Aplicação do Semáforo Nutricional na Rotulagem de Alimentos. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2015. 15 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Documentos, 123).
Tipo: Documentos
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