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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  23/01/1996
Data da última atualização:  23/01/1996
Autoria:  DELGADO, A.; ALFONSO, F.
Título:  Effect of grazing systems and stocking rate on beef fattening in tropical areas.
Ano de publicação:  1974
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL GASSLAND CONGRESS, 12., 1974, Moscou. Proceedings. Moscou: [s.n.], 1974. v.3, part.1. p.111-119.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Three systems of grazing (rotational with four, and ten paddocks and eletric fence) and two stocking rates (3.5 and 5.0 bulls/ha) were compared using 162 half-bred bulls grazing pangola grass pasture without irrigation and fertilized with 300, 100 and 85 kg/ha of N, P and K respectively. Grazing systems did not affect performance. There was a depression in daily gain per animal and a increase in beed production per hectare as stocking rate in- creased from 3.5 to 5.0 bulls/ha. There was a. marked seasonal growth related to rainfall and DV availability during the rainy season. It is proposed that the use of more than four paddcks is of little value in terms of performance while this would led to a reduced cost of grazing units. The use of high or low stocking rates depends on whether maximum indi- vidual performace or maximum beef production per hectare are to be acheved.
Palavras-Chave:  Pasture; Ruminant; Tropical area.
Thesagro:  Nutrição; Pastagem; Ruminante.
Thesaurus Nal:  nutrition.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP30302 - 1ADDSP - --SP14731473
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Florestas.
Data corrente:  20/10/2015
Data da última atualização:  15/02/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  JESUS, A. M. F. de; GODOY, R. C. B. de; HELM, C. V.; CABELLO, C.; LEONEL, M.; MARQUES, H. M. F. V. R.
Afiliação:  ANGELA MARIA FAUSTIN DE JESUS, UNIVERSIDADE TUIUTI DO PARANÁ; ROSSANA CATIE BUENO DE GODOY, CNPF; CRISTIANE VIEIRA HELM, CNPF; CLÁUDIO CABELLO, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE BAURU-SP; MAGALI LEONEL, CENTRO DE RAÍZES E AMIDOS TROPICAIS-UNESP-SP; HÁQUILA MIRELLY FRANCO VIERA REIS MARQUES, FACULDADES PEQUENO PRÍNCIPE.
Título:  Amylose and amylopectin content in brazilian pine seeds (Araucaria angustifolia) harvested in different seasons.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: ENCONTRO REGIONAL SUL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 13., 2015, Curitiba. Alimentos inovadores: desafios e oportunidades: anais. Curitiba: sbCTA-PR, 2015. p. 311-312.
Descrição Física:  CD-ROM.
Idioma:  Inglês
Notas:  Resumo.
Palavras-Chave:  Composição; Composition; Properties; Propriedade.
Thesagro:  Amido; Araucária Angustifólia; Pinhão; Pinheiro do Paraná; Semente.
Thesaurus NAL:  starch.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131513/1/2015-R.Catie.ERSCTA-Amylose.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Florestas (CNPF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPF54385 - 1UPCRA - DD
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