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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BARBOSA, N. R.; GAMA, M. A. S. da; LOPES, F. C. F.; DEFILLIPO, P. P.; MURY, F. B.; TREVISANI, R.; OLIVEIRA, D. E.; GATTAZ, W. F. Activity of phospholipase A2 (PLA2) subtypes in rat brain is altered by feeding conjugated linoleic acid (CLA) and linseed oil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON ALZHEIMERS DISEASE. 2009, Vienna. Anais... Vienna: Alzheimers Association, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 5 | |
5. |  | ALENCAR, N. M. M.; CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; MAROSTICA JUNIOR, M. R.; SILVA, D. J.; BIASOTO, A. C. T.; BEHRENSA, J. H. The use of oak chips during the fermentation process: effects on phenolic compounds profile and antioxidant activity in Syrah young wines. Journal of Food Bioactives, v. 10, p. 70-76, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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