| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SABANADZOVIC, S.; ABERGEL, C.; AYLLÓN, M. A.; BOTELLA, L.; CANUTI, M.; CHIBA, Y.; CLAVERIE, J.; COUTTS, R. H.; DAGHINO, S.; DONAIRE, L.; FORGIA, M.; HEJNA, O.; JIA, J.; JIANG, D.; KOTTA-LOIZOU, I.; KRUPOVIC, M.; LANG, A. S.; LEGENDRE, M.; MARZANO, S. L.; NERVA, L.; PÉNZES, J.; POIMALA, A.; RIGOU, S.; SATO, Y.; SHAMSI, W.; SUZUKI, N.; TURINA, M.; URAYAMA, S.; VAINIO, E. J.; XIE, J. Summary of taxonomy changes ratified by the International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV) from the Fungal and Protist Viruses Subcommittee, 2025. Journal of General Virology, v.106, n.7, p., 2025 0022-1317, Microbiology Society, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | DAVIS, S. C.; BODDEY, R. M.; ALVES, B. J. R.; COWIE, A. L.; GEORGE, B. H.; OGLE, S. M.; SMITH, P.; von NOORDWIJK, M.; van WIJK, M. T. Management swing potential for bioenergy crops. Global Change Bioenergy, v. 5, n. 6, p. 623-638, 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|    |
| 2. |  | SMITH, P.; DAVIES, C. A.; OGLE, S.; ZANCHI, G.; BELLARBY, J.; BIRD, N.; BODDEY, R. M.; NcNAMARA, N. P.; POLWSON, D.; COWIE, A.; VAN NOORDWIJK, M.; DAVIS, S. C.; RICHTER, D.; KRYZANOWSKI, L.; VAN WIJK, M.; STUART, J.; KIRTON, A.; EGGAR, D.; NEWTON-CROSS, G.; ADHYA, T.; BRAIMOH, A. K. Towards an integrated global framework to assess the impacts of land use and management change on soil carbon: current capability and future vision. Global Change Biology, v. 18, n. 7, p. 2089-2101, 2012.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|    |
| 3. |  | HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|