|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
06/12/2023 |
Autoria: |
CORBETT, D. C. M. |
Título: |
A current research information sistem for the management of agricultural research. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
R&D Management, v.19, n.3, p.251-264, 1989. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: A generalized current research information and costing system for management of an agricultural research programme is described by reference to the Agricultural Research Current Information System (ARCIS) of the Agricultural and Food Research Council of the United Kingdom. |
Palavras-Chave: |
Administration; Agricultural research systems. |
Thesagro: |
Administração; Agricultura; Pesquisa. |
Thesaurus Nal: |
Administration of justice; Agricultural research. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
Marc: |
LEADER 00878naa a2200205 a 4500 001 1521044 005 2023-12-06 008 1989 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCORBETT, D. C. M. 245 $aA current research information sistem for the management of agricultural research. 260 $c1989 520 $aAbstract: A generalized current research information and costing system for management of an agricultural research programme is described by reference to the Agricultural Research Current Information System (ARCIS) of the Agricultural and Food Research Council of the United Kingdom. 650 $aAdministration of justice 650 $aAgricultural research 650 $aAdministração 650 $aAgricultura 650 $aPesquisa 653 $aAdministration 653 $aAgricultural research systems 773 $tR&D Management$gv.19, n.3, p.251-264, 1989.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. | | CORRADINI, E.; CARVALHO, A. J. F. de; CURVELO, A. A. da S.; AGNELLI, J. A. M.; MATTOSO, L. H. C. Preparation and characterization of thermoplastic starch/zein blends. Materials Research, São Carlos, v. 10, n. 3, p. 227-231, 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
4. | | CORRADINI, E.; LOTTI, C. L.; JOB, A. E.; CARVALHO, A. J. F. de; CURVELO, A. A. S.; MATTOSO, L. H. C. Propriedades térmicas e cristalinidade de amido de milho e de mandioca. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE POLÍMEROS, 6.; INTERNATIONAL MACROMOLECULAR COLLOQUIUM, 9., 2001, Gramado. [Anais...]. Gramado: UFRGS-IG, 2001. p. 1520-1523.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|