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Registros recuperados : 12 | |
10. |  | CUNHA, A. G.; ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; RIBEIRO, P. R. V.; RODRIGUES, T. H. S.; BRITO, E. S. de; MIRANDA, M. R. A. de. Chemical composition of thermally processed coconut water evaluated by GC-MS, UPLC-HRMS, and NMR. Food Chemistry, 324, art. no. 126874, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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11. |  | LOPES, M. M. de A.; MOURA, C. F. H.; GERMANO, T. A.; CUNHA, A. G.; RABELO, M. C.; SOUZA, K. O.; MACEDO, J. J. N. de; OLIVEIRA, L. de S; MIRANDA, M. R. A. de; ENÉAS FILHO, J. Behavior of enzymatic antioxidant system during development and ripening of cashew apples. Journal of Agriculture and Environmental Sciences, 2015. v. 4 p. 18-24 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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12. |  | SILVA, D. S. O. E; GOMES, M. I. A.; SAMPAIO, L. M. F.; DIONISIO, A. P.; MATTOS, A. L. A.; CUNHA, A. G.; OLIVEIRA, L. S.; GALLÃO, M. I.; FONTELES, T. V.; RODRIGUES, S.; MIRANDA, M. R. A. DE. The Yacon FOS-rich syrup: Characterization, formulation into a coating with prebiotic potential, and application on minimally processed melon. Brazilian Journal of Food Technology, 27, e2023153., 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CUNICO, M. M.; TREBIEN, H. A.; GALETTI, F. C.; MIGUEL, O. G.; MIGUEL, M. D.; AUER, C. G.; SILVA, C. L.; SOUZA, A. O. de. Investigation of local anesthetic and antimycobacterial activity of Ottonia martiana Miq. (Piperaceae). Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 87, n. 4, p. 1991-2000, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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