BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Evolution of cobalt dextro-lactate as a feed additive for beef cattle. Ames: Iowa State University, 1978. 95p. Tese Doutorado.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Evaluation of cobalt dextro-lactate as a feed additive for beef cattle. Ames: Iowa State University, 1978. 95p. Tese Mestrado.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Composition and potencial utilization of crop residues and forages the digestive tract of ruminants as predicted by laboratory techniques. Ames: Iowa State University, 1983. 294p. Tese Doutorado.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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4.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Composition and potential utilization of crop residues and forages within the digestive tract of ruminants as predicted by laboratory techniques. Ames: Iowa State University, 1983. 294p. Tese Doutorado.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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5.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Composition and potential utilization of crop residues and forages within the digestive tract of ruminants as predicted by laboratory tecniques. Ames: Iowa State University, 1983. 294p. Ph.D. Dissertation.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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6.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Composition and potential utilization of crop residues and forage within the digestive tract of ruminants as predicted by laboratory techniques. Ames: Iowa State University, 1983. 294p. Ph.D. Dissertation.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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7.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Produção de silagens para alimentação de bovinos. São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste, 1999. 23 p. (Embrapa Pecuária Sudeste. Circular Técnica, 23).

Biblioteca(s): Embrapa Amapá.

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8.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Produção e uso de silagens para alimentação de bovinos. São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste, 1999. 23 p. (Embrapa Pecuária Sudeste. Circular técnica, 23).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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9.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da. Resíduos de cultura e indústria. Informe Agropecuário, Belo Horizonte, v.9, n.108, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sudeste.

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10.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; VILELA, D. Coletaneas de trabalhos sobre calculo de racao. Coronel Pacheco: EMBRAPA-CNPGL, 1981. "paginacao irregular".

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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11.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; TULLIO, R. R. Produção de carne bovina com qualidade. In: SIMPÓSIO DE QUALIDADE DA CARNE, 2., 2005, Jaboticabal . Carne: produção, normas e padrões de qualidade - anais. São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste; Jaboticabal: FCAV/UNESP: Funep, 2005.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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12.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; VILELA, D. Avaliacao da silagem de capim-elefante (Pennisetum purpureum, Schum) para producao de leite. Revista da Sociedade Brasileira de Zootecnia, Vicosa, v.15, n.1, p.26-35, 1986.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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13.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; VILELA, D. Avaliação da silagem de capim-elefante (Pennisetum purpureum, Schum) para produção de leite. Revista Sociedade Brasileira de Zootecnia, Brasília, v.15, n.1, p.26-35, 1986.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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14.Imagem marcado/desmarcadoNASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da. Processo agroindustrial: maturação de carne bovina proveniente de animais cruzados Angus x Nelore e Senepol x Nelore. São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste, 2009 6 p. (Embrapa Pecuária Sudeste. Comunicado Técnico, 91).

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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15.Imagem marcado/desmarcadoNASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da. Qualidade físico-química e sensorial da carne bovina de animais de três diferentes grupos genéticos. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desfios, novas perspectivas. Resumos... Campinas: ACTA: UNICAMP: FEA, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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16.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; MIRANDA, S. H. de. Reflexões para uma pecuária mais sustentável. Revista de Política Agrícola, v. 31, n. 4, p. 152-157, out./nov./dez. 2022. Ponto de vista.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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17.Imagem marcado/desmarcadoNASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da. Sensory analysis of meat Nellore and Bos taurus x Bos indicus crosses. In: CONFERENCE SAFE AND HEALTHY FOOD: HARVESTING THE SCIENCE, 2010, Manitoba Canada. Abstracts... Manitoba: CIFST:AAFC: University of Manitoba, 2010. p. 100

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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18.Imagem marcado/desmarcadoVILELA, D.; CRUZ, G. M. da; DAYRELL, M. DE S. Efeito de diferentes aditivos durante a ensilagem do capim elefante (pennisetum purpurem, schum) sobre a qualidade e o valor nutritivo da silagem. Relatório Técnico Anual do CNPGL, Coronel Pacheco, p.88-89, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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19.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, M. R. de; FERREIRA, A. de M.; SA, W. F. de; CRUZ, G. M. da. Falhas no momento do parto. Balde Branco, v. 18, n. 217, p. 19-21, 1982.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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20.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, G. M. da; ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; BARBOSA, P. F. Estratégia de fornecimento de concentrado para animais cruzados angus x nelore e senepol x nelore. In: REUNIÓN BIENAL ALPA, 21., 2009, San Juan. Producción animal em tiempos de crisis: anales... San Juan: ALPA, 2009.

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1.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; MARTIN-NETO, L.; AZEREDO, R. B. V.; HAYES, M. H. B. Effect of residual vanadyl íons on the spectroscopic analysis of humic acids: a multivariate approach. European Journal of soil science, Oxford, não paginado, 2007.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: Internacional - A
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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2.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; MARTIN NETO, L.; AZEREDO, R. B. V.; HAYES, M. H. B. Effect of residual vanadyl ions on the spectroscopic analysis of humic acids: a multivariate approach. European Journal of Soil Science, Oxford, v. 59, n. 3, p. 439-444, Jun. 2008.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: Internacional - A
Biblioteca(s): Embrapa Solos.
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3.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; MARTIN-NETO, L.; AZEREDO, R. B. V.; HAYES, M. H. B. Effect of residual vanadyl ions on the spectroscopic analysis of humic acids: a multivariate approach. European Journal of Soil Science, Oxford, v. 59, p. 439-444, 2008. DOI: 10.1111/j.1365-2389.2007.00983.x
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: Internacional - A
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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4.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; MILORI, D. M. B. P.; MARTIN-NETO, L. Effect of residual vanadyl in the spectroscopic analyses of soil humic acids. In: INTERNATIONAL HUMIC SUBSTANCES SOCIETY-IHSS; ANNIVERSARY CONFERENCE, 20., 2002, Boston. IHSS 2002: humic substances: nature's most versatile materials.proceedings. Boston: Northeastern University, 2002. p. 298-301.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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5.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; COLNAGO, L. A.; MARTIN NETO, L. Effect of residual vanadyl on the spectroscopic analysis of humic acids. Organic Geochemistry, v. 37, n. 11, p. 1562-1572, Nov. 2006. Na publicação: Ladislau Martin-Neto.
Tipo: Artigo em Periódico Indexado
Biblioteca(s): Embrapa Solos.
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6.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; COLNAGO, L. A.; MARTIN-NETO, L. Effect of residual vanadyl on the spectroscopic analysis of humic acids. Organic geochemistry, Oxford, v. 37, n. 11, p. 1562-1572, 2006.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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7.Imagem marcado/desmarcadoDIEKOW, J.; MIELNICZUK, J.; GONZALEZ-VILA, F. J.; KNICKER, H.; BAYER, C.; MARTIN NETO, L. Matéria orgânica do solo em sistemas de culturas caracterizada por pirólise analítica. LATIN AMERICAM SYMPOSIUM ON SCANNING PROBE MICROSCOPY, 3., 2005, Ouro Preto. [Anais eletrônicos...]. Ouro Preto: SBMN, 2005. 1 CD-ROM.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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8.Imagem marcado/desmarcadoRODRIGUES, A. F.; NOVOTNY, E. H.; KNICKER, H.; OLIVEIRA, R. R. de. Humic acid composition and soil fertility of soils near an ancient charcoal kiln: are they similar to Terra Preta de Índios soils? Journal of Soils and Sediments, v. 19, n. 3, p. 1374-1381, Mar. 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Solos.
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9.Imagem marcado/desmarcadoLEAL, O. A.; DICK, D. P.; COSTA, F. de S.; KNICKER, H.; CARVALHO JÚNIOR, J. A. de; SANTOS, J. C. Carbon in physical fractions and organic matter chemical composition of an acrisol after amazon forest burning and conversion into pasture. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 30, n. 2, p. 413-424, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Acre.
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10.Imagem marcado/desmarcadoREIS, C. E. S. dos; SANTOS, C. A. A. dos; DICK, D. P.; KNICKER, H.; BAYER, C. Composição química da matéria orgânica em compartimentos físicos de solos subtropicais agrícolas. In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 8., 2009. Pelotas. Resumos... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 50.
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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11.Imagem marcado/desmarcadoNOVOTNY, E. H.; MARTIN-NETO, L.; KNICKER, H.; DE MARIA, I. C.; DECHEN, S. C. F.; VIEIRA, S. R. Efeito de diferentes sistemas de preparo do solo nos ácidos húmicos - caracterização pela espectroscopia de ressonância magnética nuclear de 13C. In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS-IHSS, 4., 2001, Viçosa. IHSS 2001: resumos de palestras e trabalhos apresentados. Viçosa: UFV-Departamento de Solos: Grupo Brasileiro da IHSS, 2001. p. 129-131.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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12.Imagem marcado/desmarcadoGONZÁLEZ PÉREZ, M.; NUNO, C. S.; COLNAGO, L. A.; KNICKER, H.; TORRADO, P. V.; MARTIN NETO, L. Evaluation of magnetic field effect on quantification of aromatic components of humic acids by 13C CPMAS NMR. In: NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE USERS MEETING, 11., 2007. Angra dos Reis.; WORKSHOP NMR IN SOUTH AMERICA, 2007. Angra dos Reis, RJ. Extended abstracts book... Angra dos reis, 2007. p. 101-102.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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13.Imagem marcado/desmarcadoDICK, D. P.; GONÇALVES, C. N.; DALMOLIN, R. S. D.; KNICKER, H.; KLAMT, E.; KÖGEL-KNABNER, I.; SIMÕES, M. L.; MARTIN-NETO, L. Characteristics of soil organic matter of different Brazilian ferrasols under native vegetation as a function of soil depth. Geoderma: an international journal of soil science , Amsterdam, v. 124, n. 3-4, p. 319-333, Feb. 2005. Disponível em: <http://elsevier.com.locate/geoderma>. Acesso em: 10 jan. 2006.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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14.Imagem marcado/desmarcadoPÉREZ, M. G.; MARTIN-NETO, L.; SAAB, S. C.; NOVOTNY, E. H.; MILORI, D. M. B. P.; BAGNATO, V. S.; COLNAGO, L. A.; MELO, W. J.; KNICKER, H. Characterization of humic acids from a brazilian oxisol under different tillage systems by EPR, 13C NMR, FTIR and fluorescence spectroscopy. Geoderma, Amsterdam, v. 118, p. 181-190, 2004.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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15.Imagem marcado/desmarcadoBOENI, M.; BAYAER, C.; DIECKOW, J.; CONCEIÇÃO, P. C.; DICK, D. P.; KNICKER, H.; SALTON, J. C.; MACEDO, M. C. M. Organic matter composition in density fractions of Cerrado Ferralsolsas revealed by CPMAS13C NMR: influence of pastureland, croplandand integrated crop-livestock. ,Agrculture, Ecosystems & Environment, Amsterdan v. 181, 2013.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste.
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16.Imagem marcado/desmarcadoLEAL, O. dos A.; JIMÉNEZ-MORILLO, N. T.; GONZÁLEZ-PÉREZ, J. A.; KNICKER, H.; COSTA, F. de S.; JIMÉNEZ-MORILLO, P. N.; CARVALHO JUNIOR, J. A. de; SANTOS, J. C. dos; DICK, D. P. Soil organic matter molecular composition shifts driven by forest regrowth or pasture after slash-and-burn of Amazon Forest. International Journal of Environmental Research and Public Health, v. 20, n. 4, 3485, Feb. 2023.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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