BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCOWE, I. A.; CUTHBERTSON, D. C.; SWANSTON, J. S. The effect of moisture and nitrogen levels on milling energy of barley. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 95, n. 6, p. 423-425 1989.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoALLISON, M. J.; BORZUCKI, R.; COWE, I. A.; MCHALE, R. Variation in a barley collection for endosperm attributes that relate to malting quality. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 85, p. 86-88, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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1.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, C. R. dos S.; BARBOSA, A. C. de O.; FERREIRA, C. F.; SOUZA, F. V. D.; ROCHA, L. DE S.; SOUZA, E. H. de; OLIVEIRA, S. A. S. de. Diversity of microorganisms associated to Ananas spp. from natural environment, cultivated and ex situ conservation áreas. Scientia Horticulturae, v. 243, p. 544-551, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.
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